Horoscop – ZODIA BALANTEI IN 2009

ZODIA BALANTEI IN 2009

 
Cuvintele-cheie ale anului: Piedici, munca, efort, proces în desfăsurare, perspective, perseverenta, ambitie, scop precis, sarcini noi, scolarizare, studiu, acumulare de cunostinte si experientă.mare_balanta

Sfatul astrologului pentru 2009: munceste, concentrează-te, ia lucrurile în serios, ai răbdare, fă pasi mici, ambitionează-te, motivează-te, depune eforturi, nu te lăsa, bazează-te doar pe fortele proprii!

Momente-cheie: luna august 2009.
Perioade bune: 4 februarie -14 martie, 11 iulie -25 august, 15 octombrie -8 noiembrie
Perioade grele: 22 aprilie – 31 mai, 25 august -15 octombrie, 27-31 decembrie

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•careul cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Pluto?
Sprijiniti de:
•conjunctia cu Saturn (doar cei din primul decan al zodiei, dupa 30.10.2009, după ce Saturn va intra în Balantă) | Cum te influenteaza Saturn?
•trigonul cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
•trigonul cu Neptun (doar cei din ultimul decan) | Cum te influenteaza Neptun?2009 – ANUL EVOLUTIEI SI AL MUNCII SERIOASE

Viata ta privată o cam ia razna, supusă multor puncte critice pe care le poti depăsi doar printr-un control atent al energiei sau prin prudentă în toate actiunile pe care le pornesti. Vrei schimbare, asta e bine, dar nu trebuie să o implementezi cu forta si prin gesturi pripite.
 Planul sentimental este o prioritate a acestui an, deci deschide-ti sufletul si iubeste, oricând, oricum, pe oricine, chiar si la nivel universal, pentru că ai prea multă dragoste de oferit. Fie că iubesti un copil sau un câine, tot iubire se numeste, dar poate fi si anul uneia dintre cele mai frumoase idile… Din iubirea ta se poate naste un copil sau o căsnicie, depinde în ce fază a vietii de cuplu te afli. Esti mai îndrăgostit ca oricând, ca un adolescent la primii fiori ai iubirii. Atentie însă ca iubirea ta să nu fie doar patimă oarbă sau divertisment, deoarece esti predispus spre flirt si aventură, dar si spre o viată sentimentală iluzorie. Ai grijă deci cui îti oferi inima, dar si cui faci declaratii de iubire. Vei fi crezut sau cazi chiar tu în plasa vorbelor mieroase ale celuilalt?
 Nu esti cel mai fericit în ceea ce priveste sănătatea, pentru că aici pot apărea cele mai neplăcute surprize. Boala nu te va ocoli, fiecare lună aduce alte si alte oscilatii în privinta stării organismului tău, fiind mereu nevoit să renunti la ceea ce nu-ti face bine. Poate se ivesc simptome care nu au mai dat semne până acum, ca atare trebuie să mergi la medic imediat, pentru că nu e de glumit. Nici starea psihică nu e tocmai bună, iar crizele sau bolile ciudate te iau prin surprindere.
Esti norocos în privinta banilor, este o plăcere să iesi la cumpărături să îti faci viata mai frumoasă… Poti cumpăra acum obiecte de lux sau îti permiti unele achizitii scumpe, la care altădată doar visai. Vei simti că esti un pic mai bogat ca în alti ani, dar si mai cheltuitor… Există totusi un punct sensibil în privinta banilor, pentru că ai putea face o investitie gresită care poate avea efecte neplăcute în bugetul familiei, deci ai grijă la riscurile pe care ti le asumi, mai ales dacă aici sunt implicati si ceilalti membri ai familiei. Nu te hazarda la credite cu ipotecă! Doar prudenta sau sfaturile bune ale unei persoane mai mature te pot scăpa de repercusiuni grave în buget.
Nu este cel mai bine aspectat plan al vietii tale, te simti oarecum marginalizat, te-ai retras din lumina reflectoarelor, ori de bună voie, pentru a te reface după o perioadă dificilă, ori obligat de împrejurări defavorabile. Nu mai esti personaj principal la serviciu, fiecare lună aduce instabilitate profesională si situatii dintre cele mai bulversante, fiind supus unui permanent stres. Nesiguranta locului de muncă va creste, tocmai de aceea ar fi bine să cauti un job de rezervă, în cazul unei surprize nedorite. Parcă nu te mai simti în largul tău la serviciu, suferi de o oarecare manie a persecutiei, dar nici nu ai forta de a lupta pentru a iesi iar în fată. Pari obosit, lipsit de motivatie, fără satisfactii profesionale, fără un sens bine definit, si stai o vreme ca să-ti reîncarci bateriile din umbră. Pregătesti revenirea ta în fortă, mai matur si mai bine pregătit, la anul!
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole