Hercesa construieste un hotel cu 12 etaje in zona Piata Unirii

Hercesa construieste un hotel cu 12 etaje in zona Piata Unirii

Hercesa International a achizitionat un nou teren in centrul Bucurestiului , in apropiere de Piata Unirii, pentru a construi un hotel cu 12 etaje, destinat inchirierii de catre un operator spaniol, a anuntat compania.
Terenul are o suprafata de 600 metri patrati si o suprafata totala construita de 6.000 metri patrati pe inaltime , fiind localizat in in imediata apropiere a bulevardului ce duce catre Casa Poporului.


Hercesa mai dezvolta in Romania complexele rezidentiale Residencia Orhideelor, Vivenda Residencias si Ghencea. Complexul Orhideelor, situat in zona de vest a Bucurestiului, langa cheiul Dambovitei, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul, va cuprinde peste 800 de apartamente.

Ghencea, un proiect rezidential dezvoltat in parteneriat cu compania Bluehouse, este localizat in zona de vest a Capitalei, langa stadionul Steaua si va cuprinde peste 3.500 de apartamente .

La inceputul lunii iunie, dezvoltatorul spaniol a inceput o noua faza de vanzare a ansamblului Vivenda Residencias, situat in estul Capitalei, in zona Baia de Arama, 400 de apartamente din totalul de 1.400 fiind deja vandute.

Hercesa a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 2004, prin cumpararea imobilul in care a functionat hotelul Cismigiu si cinematograful Bulevard, valoarea de piata a acestuia fiind atunci de circa doua milioane de euro. In prezent, cladirea se afla in proces de reabilitare, urmand ca aici sa fie nou sediul central al Hercesa Romania, precum si apartamente in regim hotelier si birouri .

Hercesa si-a dezvoltat activitatea imobiliar-rezidentiala, din 1975, in Peninsula Iberica. In prezent, compania gestioneaza peste 4.500 de locuinte cu regim special si detine alte aproximativ 30.000 de locuinte in diferite stadii de dezvoltare, in tari precum: Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole