Greseli sexuale – indeparteaza problemele sexuale

Greseli sexuale – indeparteaza problemele sexuale

De pilda, preludiu pe care il derulezi mereu pe repede inainte sau il sari direct, ce sa te mai incurci atata. Ori scenariul vechi-vechi-vechi dupa care se deruleaza absolut fiecare partida – ii stii momentele si replicile pe de rost, dar nu misti un deget in alta directie si nu scoti o vorba in plus ca sa-l mai schimbi. Si mai sunt… greseli-sexuale-indeparteaza-problemele-sexuale

In cabinetele de psihoterapie, in sondajele diverselor firme de prezervative ori reviste, pe umerii prietenelor sau la iesirile cu baietii, foarte multi se plang de o viata intima gri. Si cam aici se termina eforturile depuse pentru transformarea ei intr-una cu nuante de roz.

Sa initieze el actul sexual, de ce-as incepe eu?

Pentru ca asa ar fi normal intr-o relatie de cuplu sanatoasa, v-ar spune orice sexoterapeut. Si pentru ca intr-o pereche in care numai el face primul pas spre partidele de sex, apar negresit problemele. Barbatii aflati in aceasta situatie se plang de stricarea echilibrului pasiunii si ajung sa nu se mai simta doriti, pentru ca stiu ca primesc sex doar daca il cer.

Barbatul e barbat: intotdeauna vrea sex

Nu chiar, daca nu ne referim numai si numai la adolescenti. Dar partenerele considera o ofensa refuzul unui barbat de-a face sex din motive invocate deseori chiar de ele – probleme la munca, oboseala, stres. Suna insa altfel din gura lui, desi libidoul masculin este la fel de influentabil de presiunile de zi cu zi, ca si cel feminin.

Mai rar telepatie sexuala

Cu alte vorbe, citirea gandurilor intime tine de imposibil, iar daca nu spuneti pe sleau ce va place si ce nu, ce nu va stimuleaza si ce da, riscati o viata sexuala numai cu neimpliniri. Orgasmul perfect inseamna comunicare perfecta. Indicatiile pretioase, ambalate intr-un discurs care sa nu jigneasca si sa nu dea impresia unei nemultumiri continue, pot schimba multe in bine.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole