Greseli care nu trebuiesc facute de la prima intalnire

Greseli care nu trebuiesc facute de la prima intalnireEsti emotionata la prima intalnire?

Desigur, cine nu ar fi? De celgreseli-care-nu-trebuiesc-facute-de-la-prima-intalniree mai multe ori, preocuparea pentru imagine la prima intalnire este o sura mare de stres! Iar de aceea, in loc sa facem o impresie buna, de cele mai multe ori facem numai greseli si se intampla tocmai invers!
Este cat se poat de normal sa iti faci griji, pentru prima impresie, care trebuie sa fie una perfecta, la prima intalnire!
Ceea ce nu stim este ca majoritatea comitem frecvent greseli care ne vor costa ulterior foarte mult! Iata care sunt acestea:

1. Nu intarzia!
Prima impresie este si ultima! Nu uita ca intarzierea la prima intalnire denota o oarecare indiferenta fata de persoana in cauza!

2. Nu vorbi prea mult despre tine!
Gandeste-te doar ca scopul intaniri voastre este sa va cunoasteti reciproc si ar fi o lipsa de politete sa vorbesti doar tu, dar si o dovada de vulnerabilitate. Pe de alta parte, cel de langa tine ar putea crede ca esti plina de tine, sau o carte deja deschisa si neinteresanta.

3. Nu vorbi prea mult despre fostii iubiti!

Este clar ca la prima intalnire simti nevoia sa vorbesti despre tine si despre experientele tale anterioare, insa nu intra in detalii despre fostele relatii! Nu de alta, insa partenerul tau de discutie s-ar putea simti lezat, pe planul doi fata de efuziunile tale sentimentale, cand vorbesti despre ex-ul tau, sau, mai mult de atat, s-ar putea sa nu mai ai parte de o a doua intalnire, crezand despre tine ca esti mult prea ancorata in trecut!

4. Vorbeste la timpul prezent!

Nu te lansa in dicutii despre planurile tale de viitor! Gandeste-te ca cel mai bine este sa traiesti clipa si ca vrei sa iti dai seama daca iti place sau nu, asta ca sa stii daca vrei sa-l mai vezi si alta data!

5. Nu aduce in discutie subiecte stanjenitoare
, cum ar fi cele de referitoare la…. sex, chiar de la prima intalnire! Ar putea crede ca esti o persoana superficiala si amatoare doar de… senzatii tari, ceea ce nu este la indemana oricui!

Aminteste-ti de toate aceste reguli elementare, daca vrei sa castigi inima partenerului tau. Daca faci o gafa, nu ezita sa-ti ceri scuze fata de partenerul tau de discutie!

Nu uita, inainte de toate, bunul simt este la mare cautare in ziua de azi, iar la prima intalnire, este cea mai buna carte de vizita!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole