Ghicitul in carti – interpretarea cartilor de joc

Ghicitul in carti – interpretarea cartilor de joc

Cea mai cunoscuta metoda de ghicit in carti este cea care foloseste 36 de carti. Deci: ia un pachet de carti, amesteca-le si, cu mana stanga, taie-le. Apoi ia cate 3 carti si caut-o pe cea care te reprezinta (cartea inima). In cazul tau, al persoanelor necasatorite deghicitul-in-carti-interpretarea-cartilor-de-jocci, trebuie aleasa dama de caro, respectiv regele de caro pentru baieti. Pentru persoanele casatorite se alege regele sau dama de cupa, iar pentru persoanele mai invirsta, cartile respective de trefla. Dupa ce ai gasit-o, fii atenta la cele doua carti alaturi de care se afla. Asaza cartea „inima” pe masa, amesteca din nou cartile si
pune-ti in gind intrebarea:”Ce se va intimpla in viitor?”. Scoate o carte la intamplare si asaz-o peste cartea „inima”.Aceasta este cea mai importanta carte deoarece iti arata ce ai pe suflet. Toate figurile reprezinta persoane care se gandesc la tine: Valetii reprezinta griji; Dama de pica pe inima – singuratate,tristete; 10 si 8 de pica – boala;

7 – neplaceri; 6 – pierderi. Treflele si cartile de pica, cu varful in sus,7,9,As – te avertizeaza, prevestesc mari neplaceri.Daca varful este pozitionat in jos, e vorba de neplaceri marunte. Asul de cupa sau caro pe „inima” – veste, 9 sau 10 de caro – bani, profit, 9 sau 10 de cupa – bucurie, satisfactie.

Urmatorul pas: asaza toate cartile deasupra capului cartii tale si lasa acolo aproximativ 1/4 din carti. Cam tot atatea carti (un sfert) lasa la picioarele cartii tale, apoi la stanga si, in final, la dreapta. Acum, ridica toate cartile aflate la capul tau, ia doua carti de deasupra si asaza-le cu fata in sus la cap, pe cele ramase pune-le la dreapta. Acum, ridica-le pe cele de dedesupt, asaza-le peste cele din dreapta, din teancul rezultat ia doua carti de deasupra si asaza-le, cu fata in sus, in partea de jos a cartii tale. Repeta procedura si cu cartile aflate la dreapta si la stanga. Din teancul de carti ramase, ia cate 2 carti incepand de sus si asaza-le in urmatoarea ordine: in coltul din stanga sus, in cel din stanga jos, apoi la dreapta sus si, in final, la dreapta jos.

Dupa ce ai terminat, trebuie sa ai 16 carti dispuse in jurul cartii tale. Amesteca cartile ramase din nou si asaza fiecare a patra carte, cu fata in jos, peste cartea centrala pana vei termena intregul teanc de carti, astfel incit, impreuna cu prima carte asezata pe inima sa nu depaseasca 5 carti.
Sa trecem la partea cea mai interesanta, respectiv interpretarea cartilor

· Cartile de inima – acestea vorbesc despre viitorul apropiat. Daca sunt multe carti de pica, e vorba de neplaceri, necazuri – figurile iti vor arata din partea cui sa te astepti la probleme. Daca predomina culoarea rosie este un semn bun, insemnand ca te asteapta bucurie si mult noroc.

· 2 perechi de carti deasupra inimii (a capului) si 3 perechi de la dreapta – viitorul foaghicitul-in-carti-interpretarea-cartilor-de-joc1rte apropiat.
· 3 perechi de carti la picioare – e vorba despre ceva trecator. Daca sunt carti neplacute (10 sau 8 de pica), bucura-te caci influenta negativa nu va tine prea mult. Cel mai putin placut ar fi sa gasesti printre cartile aflate la picioarele tale cartea care il reprezinta pe baiatul la care te gandesti – deoarece inseamna ca respectivul se pregateste sa iasa din viata ta.
· 2 carti din partea stanga sus – prezentul; 2 carti din stanga – trecutul sau prezentul; 2 carti din stanga jos – viitorul indepartat. Daca inca de la inceput ti-au iesit toate cele 9 carti de cupa, vei avea parte de fericire in dragoste; daca sunt 9 carti de caro vei avea multi bani; 9 carti de pica – neplaceri care pot fi evitate.
· Asii, in majoritatea cazurilor, indica timpul cand vor avea loc evenimentele importante din viata ta. Daca unul dintre ei se afla la dreapta cartii tale inseamna ca perioada este de numai cateva zile; daca insa se afla la dreapta jos e vorba de cativa ani.
· 4 Asi sau 4 carti de 10 inseamna ca ti se indeplineste dorinta.
· 4Regi inseamna reusita. Daca vor cadea in timp ce ii ghicesti unei persoane necunoscute inseamna ca respectivul este o persoana populara.
· 4Dame nu pot aduce decat ceva neplacut mai ales daca persoana careia i se da in carti este de sex feminin si inseamna ca pe seama ei circula tot felul de barfe. Daca una dintre Dame este impreuna cu cartea inima inseamna ca te barfeste o prietena apropiata. Daca apar in aceasta formatie cand i se ghiceste unui baiat inseamna ca respectivul profita de pe urma faptului ca este curtat de fete.
· 4 valeti aduc griji si probleme. Daca apar regele si valetul de aceeasi culoare (chiaghicitul-in-carti-interpretarea-cartilor-de-joc2r daca nu stau alaturi), valetul arata intentia regelui; iar daca este un 9 sau 10 de cupa, regele de aceeasi culoare arata dorinta intensa a acestuia de a te intalni.
· 4 decari aduc implinirea dorintei. In general, cu cat sunt mai multi decari cu atat iti merge mai bine.
· 4 nouari inseamna uimire, surpriza.
· 4 de 8 sau de 7 nu au o importanta prea mare – de regula, este vorba de o perioada anosta, cu zile cenusi, fara nimic interesant.
· 4 de 6 inseamna ca ti se indeplineste dorinta. Un singur 6 inseamna ca in scurt timp vei face un drum.
· Sa discutam in continuare despre semnificatia fiecarei carti in parte si cateva dintre cele mai importante combinatii intilnite in cadrul tehnicilor de ghicit.
CARO

Rege (persoana tanara, interesanta.) cu 10 – sprijin; cu 6 de caro – indeplinirea dorintei intr-un timp foarte scurt; cu 6 de cupa – veselie.
Dama (fata tanara) cu valet de caro si 10 de pica – mosafir nepoftit.
Valet (vesti bune de la drum lung, de la cineva aflat departe) cu rege de caro – gandul lui; cu 7 si 9 de caro – schimbari; cu 7 de pica – persoana influenta sau bogata.; cu 6 de trefla – calatorie.
10 (bani) cu rege sau dama de caro – cineva este interesat; cu as de pica – cearta din cauza banilor; cu 9 de inima – castig, succes.
9 (cartea banilor) cu rege sau dama de caro – te iubeste; cu 6 de pica – nereusita; cu valet de pica – vei trece peste ceva neplacut; cu 4 regi – veselie, petrecere.
8 (dorinte) cu 7 de caro (langa o figura) – infidelitate din partea persoanei iubite.
7 (bucurie) cu dama de caro – gandul ei; cu o figura – eveniment fericit
6 (este cea mai fericita carte, care domoleste chiar si semnificatia asului de pica.
As (veste) cu o figura – arata de la cine vune vestea; cu trefla sau pica – dorintele nu se vor implini prea curand, piedica; cu 9 de pica – minciuna, inselatorie.

CUPA

Rege (persoana casatorita, saten) cu o dama de aceeasi culoare – intalnire neasteptata; cu alte inimi rosii – succes rapid.
Dama (femeie casatorita) cu 6 sau 10 de cupa – lacrimi; cu valet de trefla – bucurie neasteptata
Valet (companie vesela, petrecere) cu rege de cupa – gandurile regelui de cupa; cu as de cupa – declaratie de dragoste; cu 9 de caro – evitarea unei discutii neplacute.
10 (fericire) cu rege sau dama – fidelitatea persoanei iubite; cu 7 de trefla – (cu ceilalti septari, cu damele sau cei 4 valeti) – apropierea unei situatii „interesante…” ; cu 9 de cupa – fericire deplina in dragoste.
9 (surpriza placuta sau nu depinde de cartile din jur),cu rege sau dama – te iubeste; cu 10 de cupa (alaturi de rege sau dama) – nunta, casatorie; cu orice 6 intalnire neastepta.
8 (satisfactie, multumire) cu 10 de cupa – intalnire.
7 (o schimbare in viata) cu 10 de pica – propunere neasteptata.
6 – intarziere, piedici in fapte, nu in dragoste.
As – cadou

PICA

Rege (rival) cu alte carti de pica – semn bun; cu 8 de pica si rege de caro – ajutor dezinteresat din partea cuiva.
Dama (plictiseala, barfe) daca se afla alaturi de cartea ta – posibile neplaceri; cu 9 de cupa – fericire.
Valet (cearta) curegele de pica – gandurile regelui de pica; cu trefla – persoana barfitoare, mincinoasa; daca sunt alaturi de valetul, dama si regele de pica – ura, dispretul lui.
10 (necazuri, insuccese) langa un rege si o dama -asternut; alaturi de regele si dama de pica – este interesat de tine; cu 9 de trefla – neplaceri in afaceri; cu 7 de pica – veste neasteptata despre imprejurari schimbatoare.
9 (pregatiri de calatorie) daca e cu sageata in jos – lacrimi; daca e cu sageata in sus – dragoste; cu un alt rege – nutreste dorinte indecente fata de dama; cu as de cupa – intimitate; cu as de caro – viclenie, poti fi inselat chiar de cei apropiati.
8 (nereusite, insuccese) cu alte sapte carti de pica – in ziua respectiva trebuie sa renunti la ghicit; cu 7 de trefla – schimbare benefica; cu patru regi – petrecere diseara.
7 (inselatorie) cu dama – situatie interesanta; cu un 8 – petrecere.
6 (drum lung, drum de seara) cu 9 sau 10 – drum de bani; cu inima rosie – intalnire; cu trefla (deasupra capului) – rezolvare fericita a unei situatii stupide.
As (casa unor oameni instariti) cu sageata in sus si alaturi de rege – iubire patimasa; cu 10 de pica – dar de bani.

TREFLA

Rege (prieten sincer) cu noua de trefla cu varful in jos – persoana influenta; cu 8 de trefla – barfe; cu as de trefla – indeplinirea dorintei, rezolvare fericita a unei situatii.
Dama (prietena) cu 8 de trefla – ajutor din partea rudelor de gen feminin.
Valet (protector) fara as sau rege – griji; daca valetul de trefla este primul care iese din carti atunci totul este veridic; intre doua dame – partenera infidela; cu 10 de caro – reusita in afaceri, dar de bani; cu 8 de trefla – intorsatura neasteptata si fericita a evenimentelor.
10 (schimbari) cu o figura – om priceput; alaturi de cupe – noroc la loterie; alaturi de regele de
cupa – cineva e interesat de tine; cu 6 de trefla – propunere neasteptata de calatorie; cu 10 de cupa reusita in dragoste; cu 10 de pica – insanatosire; cu 9 de trefla – veselie, petrecere; cu as de trefla – schimbari in bine; cu 6 sau 7 de trefla.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. super daca crezi in carti o sa ti se adevereasca dorinta binenteles daca nu e una imposibila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole