Geanta nu se mai asorteaza cu incaltamintea – moda 2009

Geanta nu se mai asorteaza cu incaltamintea – moda 2009

 Cu toate am aflat de ceva vreme incoace, ca incaltamintea nu mai trebuie asortata la geanta pe care o purtam, iar zicala „asorteaza-ti geanta cu imbracamintea, nu cu incaltageanta-nu-se-mai-asorteaza-cu-incaltamintea-moda-2009mintea” este tot mai des intalnita. Daca ar fi aparut acum cativa ani o femeie cu o geanta neasortata la incaltamintea purtata, s-ar fi spus despre ea ca este lipsita de gust, dar cum in moda orice este posibil, aceasta regula batuta bine in cuie pana acum cativa ani, aproape ca s-a anulat in prezent.

Chiar daca nu prea se mai poarta geanta asortata la incaltaminte, eu sunt una dintre acele femei care nu au renuntat la vechiul stil. Imbracamintea este mult mai bine conturata cand cele doua accesorii se completeaza reciproc prin culoare, devenind un intreg, si astfel sporind eleganta tinutei. Sper ca urmatoarele exemple sa va convinga… Si pentru ca ne aflam la inceputul sezonului rece, ce exemplu ar fi mai potrivit decat cizmele asortate perfect cu niste genti lucrate in acelasi stil?

   Multe persoane sunt timide atunci cand vine vorba de hainele colorate. Gasesc ca o bluza, ori o pereche de pantaloni colorati mai puternic, nu le vin bine. Este posibil sa aiba dreptate. Eu, de exemplu, ador sa ma imbrac in negru. Da, stiu, este o ciudatenie de-a mea, dar, in schimb, la fel de mult imi place sa port accesorii colorate, care sa dea viata tinutei pe care o port. In acest scop, cel mai bine ma folosesc de incaltaminte si genti. Adesea recurg la culoarea rosie. Aceasta se potrivesc perfect pe un fond negru, si astfel, dintr-un stil mult prea serios, dictat de culoarea neagra, ajung la o combinatie de culori cu adevarat reusita.
Pentru un plus de feminitate, imprimeul floral este exact ceea ce ai nevoie. El ofera delicatete celei ce il poarta. Chiar daca este vorba de flori, iar afara este frig, nu ai nici un motiv sa ocolesti astfel de imprimeuri. In cazul de fata, acest imprimeu imprumuta din frumusetea florilor de gheata, prin coloritul specific iernii. Asorteaza aceste cizme si genti la o tinuta simpla, fara prea multe accesorii si bucura-te de designul tineresc si confortul de care ai nevoie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole