Gabrielle Reece

Care este valoarea netă a lui Gabrielle Reece?

Gabrielle Reece este o jucătoare de volei americană, prezentatoare de televiziune, model, scriitoare și actriță, care are o netă de 25 de milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soțul ei, surferul profesionist Laird Hamilton.

Reece este cunoscută în special pentru cariera ei de jucătoare profesionistă de volei și a lansat, de asemenea, o carieră de model de succes, apărând în reviste precum „ELLE”, „Shape”, „Outside” și „Women’s Sports and Fitness”. Gabrielle a apărut și pe coperta „Playboy” și a fost aleasă drept una dintre cele mai „femei frumoase din lume” de „ELLE”.

Reece a publicat bestsellerul „New York Times” „My Foot Is Too Big for the Glass Slipper” în 2013 și a scris pentru „Los Angeles Times Magazine” și „The Huffington Post”. Ca actriță, a apărut în filmele „Gattaca” (1997), „Air Bud: Spikes Back” (2003) și „Cloud 9” (2006) și în serialul de televiziune „Cybill” (1996), „Chicago Sons”. „ (1997), „Arli$$” (1999), „North Shore” (2004), „8 simple reguli” (2005) și „Gary Unmarried” (2010). Gabrielle a găzduit seria de competiții de fitness „STRONG” în 2016, iar în 2015, a câștigat o nominalizare la premiul New York Emmy pentru Lifestyle Program: Program/Special pentru episodul „Gabrielle Reece” din seria de interviuri sportive „The Game 365” .

Tinereţe

Gabrielle Reece sa născut Gabrielle Allyse Reece pe 6 ianuarie 1970, în La Jolla, California. Ea este singurul copil al lui Robert Eduardo Reece și Terry Glynn și, din păcate, Robert a murit într-un accident de avion când Gabrielle avea doar 4 ani. La vârsta de 2 ani, Reece sa mutat cu prietenii de familie în New York, iar ea a locuit cu ei până la 7 ani. Apoi a locuit în Saint Thomas, Insulele Virgine americane, împreună cu mama și tatăl ei vitreg. Familia sa mutat la St. Petersburg, Florida, când Gabrielle era adolescentă, a urmat la Keswick Christian School și a început să joace volei. După ce a absolvit liceul, a urmat Universitatea de Stat din Florida cu o bursă de volei. La FSU, sa specializare în comunicații și a stabilitate recorduri de volei la blocuri totale (747) și blocuri solo (240). Gabrielle sa mutat la New York în 1989 pentru a urma o carieră în volei profesionist și modeling de modă sportivă. În 1997, a fost inclusă în Florida State University Athletics Hall of Fame.

Carieră

După ce a jucat două sezoane la FSU, Reece a fost numită Jucătoarea Ofensivă a Anului pentru sezonul 1994-1995, iar în 1994, a devenit prima atletică care a proiectat un pantof Nike, precum și prima purtătoare de cuvânt a Nike pentru antrenamentul încrucișat. Nike a lansat pantoful Air Trainer al lui Gabrielle în 1994, urmat de Air Patrol (1995), Air GR (1997) și Air GR II (1998), iar toți au vândut mai departe Air Jordan. Reece a servit ca căpitan de echipă în Liga de volei pe plajă pentru femei (WBVL) timp de câțiva ani, iar în 1997, echipa ei de patru persoane a câștigat Campionatele Mondiale de volei pe plajă. Ea a concurat în 1999-2000 FIVB Beach Volleyball World Tour și Olympic 4 on 4 Challenge Series, iar mai târziu a petrecut patru ani antrenându-se pentru a deveni jucători de golf, dar în 2009, ea a spus revistei „Parade”: „ Cu copiii mici, pur și simplu nu am timp pentru un joc atât de solicitant.” În 1997, „Women’s Sports & Fitness” a inclus-o pe Reece pe lista „20 cele mai influente femei din sport”, iar ea a apărut pe coperta numărului. Editorul revistei a explicat de ce Gabrielle a fost aleasă pentru coperta, scriind: „Cred că ea zonă, în sfârșit, răspunsul la toate oscilațiile pendulului care caută imagini din deceniile trecute. Cine este sportiva? Ea este tot ce se crede cândva a fi o contradicție inerentă. Este puternică și frumoasă, transpirată și feminină, dură și doamnă.” „Cred că ea societate, în sfârșit, răspunsul la toate oscilațiile pendulului care caută imagini din deceniile trecute. Cine este sportiva? Ea este tot ce se crede cândva a fi o contradicție inerentă. Este puternică și frumoasă, transpirată și feminină, dură și doamnă.” „Cred că ea societate, în sfârșit, răspunsul la toate oscilațiile pendulului care caută imagini din deceniile trecute. Cine este sportiva? Ea este tot ce se crede cândva a fi o contradicție inerentă. Este puternică și frumoasă, transpirată și feminină, dură și doamnă.”

Jason Merritt/Getty Images

Reece a creat programul de fitness HIGHX și a creat împreună cu soțul ei, Laird Hamilton, Extreme Performance Training XPT. În 2018, cuplul a apărut în serialul Outside Television „XPT :The Experience”. Gabrielle a produs, de asemenea, o reclamă pentru un produs de fitness numit The Primal System și a găzduit „Insider Training” de la Fit TV/Discovery. În 2008, ea a devenit purtătoare de cuvânt pentru Simply Nutrilite și a lansat „Gabrielle Reece: Fit & Healthy Prenatal Workouts”. Ea a vorbit la conferința TEDMED din 2012 din Washington, DC și este implicată în Grădinile de predare a Asociației Americane a Inimii, vorbind copiilor despre importanța exercițiilor fizice și a alimentației sănătoase. Reece a găzduit „Men’s Health Minutes” (2006) și „Power Players: Sports’ Hottest Couples” (2013), și a apărut în documentarele „Riding Giants” (2004) și „Take Every Wave: The Life of Laird Hamilton” (2017). Ea a fost invitată la numeroase talk-show-uri, inclusiv „Late Night with Conan O’Brien”, „Chelsea Lately”, „The Ellen DeGeneres Show” și „Rachael Ray”, și a servit ca gazdă invitată la „The View”. ”. „ în 2013. Gabrielle a apărut și la „MTV Sports”, „The Extremists with Gabrielle Reece”, „Gravity Games”, „Fast Cars and Superstars: The Gillette Young Guns Celebrity Race”, „Extreme Makeover: Home Edition”, „ Celebrity Blackjack” și „Hollywood Squares”.

Viata personala

Gabrielle sa căsătorit cu surferul Laird Hamilton pe 30 noiembrie 1997 și au două fiice, Reece (născută în octombrie 2003) și Brody (născută în ianuarie 2008). Gabrielle este și mama vitregă a Izabelei, fiica lui Laird din căsătoria cu designerul de îmbrăcăminte Maria Souza. În 2015, Reece și Hamilton au lansat Laird Superfood, o companie dedicată furnizării de „produse pe bază de plante cu un gust deosebit, care sunt de înaltă calitate, convenabile și disponibile pentru toți”.

Imobiliare

În iulie 2011, Reece și Hamilton și-au pus pe piață casa de peste 5.000 de metri pătrați din Maui, Hawaii, pentru 2,79 milioane de dolari. Casa cu patru dormitoare și patru băi sa vândut cu 2,4 milioane de dolari două luni mai târziu. Casa, pe care cuplul a construit-o în 2004, are o suprafață de 9,99 de acri și include o veranda cu baldachin care măsoară mai mult de 1.000 de metri pătrați. Proprietatea are, de asemenea, un „iaz cu pești de un milion de galoane cu vedere la grădini liniștite”. Casa a fost prezentată pe „MTV Cribs” în 2006.

Articolul precedentGene Simmons
Articolul următorSerena Williams

Related Articles

Ultimele articole