Folosește dildo si vibratoare pentru experiențe sexuale incendiare

Experiențele sexuale ale unei persoane sunt cel mai intim lucru pe care îl poate împărți cu cel de lângă ei. Dacă suntem firi egoiste prin natură și ne place să avem parte de ce e mai bun, în arta sexului, nu poți avea parte de ce e mai bun dacă nu ești dispus să dăruiești ca să primești. Altfel spus, pe cât de darnic vei fi în pat, pe atât de bine răsplătit vei fi. Pentru că dacă vrem să avem parte de experiențe sexuale inedite, atunci trebuie să ne întâlnim la jumătatea drumului cu celălalt partener. Iar această mini-regulă se aplică și atunci când ne dorim ceva mai mult decât niște simple experiențe sexuale distractive și pline de orgasme. Dacă vrem să trecem la capitolul experiențe sexuale incendiare, atunci e cazul să introducem niște jucării sexuale în scenă. Și ce altceva ar fi mai potrivit în acest context decât dildo si vibratoare?

Dildo si vibratoare se numără printre jucăriile sexuale care se află pe placul atât al femeilor, cât și al bărbaților, prin urmare, sunt slabe șansele ca vreun act sexual ce le implică și pe ele să fie refuzat, mai ales atunci când femeia este cea care are parte de mai toată acțiunea. Dacă bărbatul de lângă ea își dorește la fel de mult să o satisfacă pe plan sexual, atunci dildo si vibratoare sunt răspunsul. Însă trebuie să fim atenți la persoana pe care ne-o alegem și în fața căruia decidem să ne deschidem din acest punct de vedere al fanteziilor sexuale. Trebuie să recunoaștem că sunt persoane care încă nu pot trece peste anumite limite, iar jucăriile sexuale ar putea fi una dintre aceste limite. Prin urmare, e mai indicat să observați cu atenție comportamentul sexual al celui de lângă voi, să constatați cât de deschis sau receptiv este la noutăți în materie de sex, să purtați mai întâi discuții – mai directe sau mai indirecte – cu privire la diversificarea activităților din pat, și abia mai apoi să decideți să vă confesați celuilalt.

dildo-si-vibratoare

Un lucru la fel de important care mai trebuie luat în calcul atunci când vine vorba de a introduce dildo si vibratoare în dormitor, ține de experiența anterioară a fiecăruia dintre parteneri. A mai încercat sau nu până acum acest fapt? Este prima dată și pentru tine? Atunci trebuie să vă alegeți dildo si vibratoare în funcție de aceste criterii. Cu siguranță veți găsi destul de ușor jucăriile care să se plieze pe nevoile voastre le gasiti in sexshop, asta deoarece dildo si vibratoare sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați dintre voi, prin urmare, alegerea acestor jucării sexuale trebuie făcută în funcție de experiența voastră.

 

Și totuși, dacă vă aflați la început de drum, e bine să vă documentați înainte cu privire la utilizarea acestor jucării sexuale. Pentru unii dintre noi, s-ar putea să nu vă placă și să nu mai vreți și a doua oară, însă dacă nu vă pierdeți curajul după prima experiență, în timp, veți stăpâni mai bine tehnicile și practicile acestor jucării sexuale. Abia după ce ați încercat de mai multe ori această experiență cu dildo si vibratoare puteți afirma că ați avut parte de experiențe sexuale cu adevărat incendiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here