Flacarica are grija de State

Flacarica are grija de State

Actorul Gheorghe Visu, interpretul celebrului personaj State Potcovaru din telenovelele Regina si Inima de tigan, este menajat de Flacarica lui din viata reala, adica adevarata partenera. Ea nu-l lasa sa faca niciun efort, dupa ce acesta a fost operat la plamfani.

Statica a suferit in luna mai o interventie chirurgicala, dupa ce a fost diagnosticat cu pneumotorax (n.r. – prezenta aerului in spatiul pleural). Anterior, actorul mai fusese internat in spital, iar medicii au hotarat ca se impune operatia, avand in vedere ca pneumotoraxul poate deveni amenintator pentru viata, daca presiunea din torace impiedica plamanii sa aduca in sange cantitatea necesara de oxigen. Interventia a decurs bine, insa, pentru a-l menaja si pentru a nu ajunge din nou in spital, partenera actorului este extrem de grijulie cu acesta si nu-l lasa sa faca efort.

Paparazzii CANCAN i-au surprins pe Gheorghe Visu si pe aceasta in timp ce ieseau dintr-un supermarket din zona Giulesti, acolo unde-si facusera cumparaturile. Jumatatea actorului cara o punga mare in care se aflau produsele achizitionate, lasandu-i acestuia ce era mai usor: doua sticle de ceai. S-au urcat in masina si au plecat spre casa, iar in momentul in care au ajuns la destinatie partenera lui Statica a coborat prima din masina, luand punga, precum si cele doua sticle pe care Visu le tinea la iesirea din supermarket. L-a asteptat pe acesta sa coboare, s-a asigurat ca este bine, dupa care i-a dat PET-urile sa le tina, cei doi intrand in locuinta. Si actorul este la fel de atent cu perechea sa, avand un comportament plin de afectiune fata de aceasta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole