Fii amanta unui barbat casatorit

Fii amanta unui barbat casatorit

Cum sa fii amanta perfecta a unui barbat casatorit, prada mult ravnita a oricarui barbat ce are o alta femeie-prada acasa? In primul ranfii-amanta-unui-barbat-casatoritd, tu amanta trebuie sa inchizi ochii cand el te insala cu sotia. In al doilea rand, trebuie sa fii naiva si prostuta rau sa crezi ca nu te intereseaza statutul sau civil si sa vezi ploaie de stele si ninsoare cu flori in locul unei priviri care evita sa-ti dea un raspuns ferm sau o confesiune cat de cat sincera. In al treilea rand, trebuie sa fii cu mult prea tolomaca si sa te consolezi cu faptul ca daca nu aflai (ca e casatorit bineinteles!), tot amanta ramaneai.

 Secretele amantei perfecte? Sunt cateva, nu multe. Din auzite, din probarea ei de catre altele, din imitatie, din experimentare, din exagerare, din stirile de la ora 5, de la emisiunile cu audienta maxima, din ziarele pline ochi cu pataniile lui nea Ion si tanti Jani, aproape oricine in afara de amanta in sine ti le poate spune. Pana si eu. Am citit si rascitit despre amante nesimtite si bieti barbati nevinovati, soti exemplari si tati model care cad cu usurinta in plase tesute mai ceva ca in telenovele de cate o usuratica cu obraz gros si buzunar subtire. Aprob, nu comentez. Barbatii sunt toante si femeile magari. Ce construieste si deconstruieste omul cu mana lui, toti ceilalti pot sa critice. Cum te comporti, asa esti judecat sau, in cazuri mai grele, tras la raspundere. Pentru cele care se gandesc ca a fi amanta unui barbat insurat este un lucru incitant, meritand a fi incercat pentru senzatiile inedite, nu am nicio noutate. Nu este.

Sa revenim la stana noastra. Cum sa fii amanta perfecta a unui barbat casatorit, prada mult ravnita a oricarui barbat ce are o alta femeie-prada acasa? In primul rand, tu amanta trebuie sa inchizi ochii cand el te insala cu sotia. In al doilea rand, trebuie sa fii naiva si prostuta rau sa crezi ca nu te intereseaza statutul sau civil si sa vezi ploaie de stele si ninsoare cu flori in locul unei priviri care evita sa-ti dea un raspuns ferm sau o confesiune cat de cat sincera. In al treilea rand, trebuie sa fii cu mult prea tolomaca si sa te consolezi cu faptul ca daca nu aflai (ca e casatorit bineinteles!), tot amanta ramaneai.

Sunt cateva tipuri de amante: amanta de profesie, amanta din prostie si credulitate, amanta care invoca iubirea si sustine ca e oarba din cauza ei, amanta care blestema destinul si felul in care acesta s-a jucat cu imprejurarile, amanta care tace si accepta,fii-amanta-unui-barbat-casatorit1 amanta fericita cu tot cu nefericirea adusa de acest statut, amanta care plange in orice colt neplans de strada visand ca o sa ajunga odata si odata sotie.

Una peste altele, pentru o parte din aceste categorii de amante, mai exista si alte cateva mici secrete. Total insignifiante… si le poti sari mai gratios ca o gazela sau ocoli mai ceva ca o nevasta. In ordine absolut aleatorie, acestea ar cam fi: sa nu iti pese de spumele si aversiunile lumii, sa fii fidela celui care nu iti este fidel nici macar cu gandul, ever sa nu vrei sa stii mai multe despre el decat ceea ce domnia sa vrea sa iti ofere, sa comiti orice pacat exceptand pe cel al curiozitatii si al tragerii de limba, sa fii de doua ori mai deschisa experientelor sexuale, tandreturilor sau lipsei lor decat nevasta, de trei ori mai odihnita decat aceasta ca sa-i asculti problemele, zambitoare nu 24 de ore din 24, dar 60 de minute din ora pe care si-o petrece cu tine, sa ai de patru ori mai mult timp sa te faci frumoasa, sa nu uiti sa torni picatura de parfum, sa vizitezi saloanele de infrumusetare daca nu zilnic, atunci o data la sapte zile, sa nu treci peste cremuitul si epilatul pielii nici in zilele tale cele mai proaste si lipsite de chef, sa iei de buna tot ceea ce ti spune, sa fii usuratica cu el, dar in banca ta si rezervata cu altii, sa fii matura ca nu are in niciun caz nevoie de copilarisme si isterii (pe astea i le ofera familia), sa joci bine jocul inocentei care il vede pe Fat-Frumos in lupul cel rau, sa te obisnuiesti cu ideea ca aventura voastra se intampla intotdeauna numai si numai din vina ta, niciodata a lui.

Daca indeplinesti toate aceste conditii, atunci ai toate sansele sa semeni mult sau sa te identifici cu amanta perfecta. Ma indoiesc dar ca exista femeie sa vrea sa fie persoana in parul careia sa fie scuturat de la un balcon oarecare un pres umplut cu praf, imprfii-amanta-unui-barbat-casatorit3umutand ceva din caracteristicele sale. Praful. Lipsa de prospetime si noutate. Sansa de a fi inlocuita in orice moment printr-una noua, mai tanara, mai nu stiu cum si mai frumoasa. Ce se intampla in mintea unei amante? Nu vreti sa aflati. Pentru multi, la o asttfel de femeie nebuloasa numita creier nici nu exista. Cum bate inima unei amante? Pentru si mai multi, nu bate. Nu trebuie. Nu are voie. Nu simte. Candva am fost amanta. Am uitat cum. Cu multe sentimente si senzatii, dar numai fericita nu…

Related Articles

2 COMENTARII

  1. Hey,draga,imi pare rau pentru experienta ta,dar pari tare ingusta la minte.Si ….de ce esti mai fericita acum decat pe vremea cand erai asa cum spui „amantesa”?Acum nu te mai dai cu parfum,nu mai treci pe la epilat,nu mai respecti pe nimeni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole