Fetele barfitoare – barfa de mentine tanara si fericita

Fetele barfitoare – barfa de mentine tanara si fericita

Noutati, critici, zumzete din showbizz si din jurul tau fac deliciul fiecarei dimineti alaturi de prietena cea mai buna sau alaturi de o cafea, la o conferinta telefonica cu doua dintre cele mai bune amice. Triunghiul informatiilor ia zi de zi forfetele-barfitoarema unui trapez si intalnirile de gossip fac „desertul” unei zile mohorate de munca. Un studiu a demonstrat ca femeile care barfesc zilnic sunt mai fericite si mai sanatoase.
Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au descoperit ca micile suete ale femeilor in care se semneaza “condica” zilnica a stirilor cele mai fierbinti cresc nivelul de progesteron, fapt care reduce substantial nivelul de stres si anxietate. Pe langa acest efect benefic asupra sanatatii mentale, femeile reusesc sa relationeze mai bine intre ele si sa lege prietenii, ceea ce aduce cu sine o viata sociala activa.

Progesteronul se produce in ovare, si ajuta in sarcina, lupta impotriva infectiilor si stopeaza producerea excesiva de estrogen, care creste riscul aparitiei cancerului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole