Fergie

Care este valoarea netă a lui Fergie?

Fergie este o cântăreață și actriță americană care are o netă de 45 de milioane de dolari. Ea este cel mai bine cunoscut ca solistul trupei Black Eyed Peas, un grup hip-hop cu vânzări record estimate la 80 de milioane și single-uri de succes precum „Let’s Get It Started”, „My Humps” și „Don’t Phunk with Inima mea.” Fergie a fost, de asemenea, membră a grupului de fete Wild Orchid din 1990 până în 2001.

Ea a lansat patru albume de studio cu Black Eyed Peas, trei cu Wild Orchid și două ca artist solo, și un fost membru al distribuției la „Kids Incorporated” de la Disney din 1984 până în 1989. Fergie a apărut și în mai multe filme. , inclusiv „Be Cool” (2005), „Planet Terror” (2007) și „Nine” (2009) și a jucat în serialul TV „Mr. Belvedere” (1986), „Căsătorit… cu copii” (1994), „California Dreams” (1995) și „Las Vegas” (2004). Fergie este coproprietar al echipei Miami Dolphins NFL din 2009.

Tinereţe

Fergie sa născut Stacy Ann Ferguson pe 27 martie 1975, în Hacienda Heights, California. Ea a crescut într-o gospodărie romano-catolică cu părinții Terri și John (ambii profesori) și sora mai mică Dana. A studiat la Mesa Robles Middle School și la Glen A. Wilson High School, unde sa alăturat echipa de majorete, a obținut calificativ și a câștigat ortografie. John și Terri au divorțat când Fergie era adolescent.

Jason Merritt/Getty Images

Carieră

În 1984, Fergie a exprimat vocea lui Sally în serialul de televiziune „Peanuts” „It’s Flashbeagle, Charlie Brown”, iar ea și-a reluat rolul din „Snoopy’s Getting Married, Charlie Brown” (1985) și „The Charlie Brown and Snoopy”. Spectacol” (1985–). 1986). În 194, sa alăturat distribuției „Kids Incorporated” și a rămas8 în emisiune timp de șase sezoane. În 1990, Fergie a format grupul Wild Orchid împreună cu Stefanie Ridel și co-starul „Kids Incorporated”, Renee Sandstrom, și au semnat cu RCA Records în 1994. Albumul de debut omonim al lui Wild Orchid a fost lansat în 1997 și au înregistrat încă două studiouri. albume, „Oxygen” din 1998 și „Fire” din 2001, înainte ca Fergie să părăsească grupul.

The Black Eyed Peas s-a înregistrat la treilea album, „Elephunk” din 2003, când will.i.am a invitat-o ​​​​pe Fergie la o audiție pentru piesa lor „Shut Up”. Ea a trecut cu brio de audiție și a ajuns să înregistreze șase melodii pe album. Fergie i-a oferit un loc permanent ca vocalist principal, iar „Elephunk” a fost certificat de două ori platină în SUA și a dat naștere hitului „Where Is the Love?”, „Shut Up”, „Hey Mama” și „Let’s Get”. A început”. .” Următorul album al lui Black Eyed Peas, „Monkey Business” din 1995, a câștigat de trei ori platină și a ajuns pe locul 2 în „Billboard” 200. Fergie a lansat primul ei album solo, „The Dutchess, în septembrie 2006 , și single-urile „London Bridge, „ „Glamorous” și „Big Girls Don’t Don’t” a ajuns pe 1 în topul „Billboard” Hot 100. Fergie a apărut în mai multe filme în această activitate, inclusiv „Poseidon”, „Planet Terror” și „Nine”, care a câștigat un premiu Satellite pentru cea mai bună distribuție – film și a dat vocea unui hipopotam în filmul de animație „Madagascar: Escape 2”. Africa”, care a încasat 603,9 milioane de dolari la box office. În 2007, ea a început să găzduiască segmentele concertelor de la Hollywood din „Revelionul Rockin’ Eve al lui Dick Clark și a ținut concertul până în 2016.

(Fotografie de Rich Fury/Getty Images)

Fergie și Black Eyed Peas au părăsit A&M Records pentru Interscope în 2009, iar primul lor album cu noua casă de discuri, 2x Platinum „The END”, a ajuns pe locul 1 în topurile din cinci țări, inclusiv SUA, și a inclus locul. 1. single-urile „Boom Boom Pow”, „I Gotta Feeling” și „Imma Be”. În 2010, Fergie a lansat un parfum, Outspoken, cu Avon și a cântat cu U2 și Mick Jagger la Rock and Roll Hall of Fame a 25-a aniversare. Pe 6 februarie 2011, Black Eyed Peas a cântat la show-ul de pauză Super Bowl XLV cu invitații speciali Slash și Usher, iar trupa a anunțat o pauză câteva luni mai târziu. În septembrie acelui an, o statuie de ceară a lui Fergie a fost expusă la Madame Tussauds din Las Vegas, iar mai târziu ea a lansat patru parfumuri Avon: Outspoken Intense (2011), Viva (2012), Outspoken Fresh (2013) și Petrecere deschisă! (2015). Fergie a părăsit Interscope în mai 2017 și-a lansat al doilea album solo, „Double Dutchess”, în septembrie pe Dutchess Music, o amprentă pe care a lansat-o în parteneriat cu BMG Rights Management. Fergie a părăsit Black Eyed Peas la începutul lui 2018 pentru a se concentra pe cariera ei solo.

Viata personala

Fergie a început o relație cu actorul Josh Duhamel în 2004, după ce Black Eyed Peas a apărut în emisiunea sa „Las Vegas”. S-au căsătorit pe 10 ianuarie 2009 și l-au întâmpinat pe fiul Axl pe 29 august 2013. Cuplul sa separat în 2017 și a finalizat divorțul în noiembrie 2019. Fergie sa luptat cu abuzul de droguri și a devenit dependentă de metanfetamina cristalină în timp. ce era membră a Wild. Orhidee; ea atribuie hipnoterapia că a ajutat-o ​​​​să-și depășească dependența.

Premii si onoruri

Fergie a câștigat peste 60 de premii pentru munca sa, inclusiv nouă American Music Awards, 11 premii ASCAP, trei MTV Video Music Awards, trei Nickelodeon Kids’ Choice Awards, cinci NRJ Music Awards și cinci Teen Choice Awards. Ea a câștigat 20 de nominalizări la Grammy, șase câștigând cu Black Eyed Peas și două pentru „All of the Lights”, colaborarea cu Kanye West, Rihanna și Kid Cudi. În 2010, Fergie a fost desemnată Femeia Anului la evenimentul „Billboard” Women in Music și „Glamour” Femeia Anului la Premiile „Glamour”. În 2013, Logo TV a onorat-o pe Fergie cu premiul „Always Next, Forever Now” pentru munca și cu organizațiile LGBT și a primit un Lifetime Achievement Award de la Young Entertainer Awards în 2016.

Imobiliare

În 2007, Fergie și Josh au plătit 4,875 milioane de dolari pentru o casă de 8.232 de metri pătrați în zona Brentwood din Los Angeles. După despărțirea lor, Duhamel și-a cumpărat o casă nouă în Encino, dar Fergie a continuat să locuiască în conac, care include opt dormitoare, nouă băi, o piscină și un centru spa.

Related Articles

Ultimele articole