Femeile insala,barbatii insala ?

Femeile insala,barbatii insala ?

Si femeile insala, probabil la fel de mult precum barbatii, dar cred ca ca suntem putin femeile-insalabarbatii-insalamai pricepute decat voi la lucrul asta. Iar dovada clara sta in faptul ca inca nu s-a creat stereotipul femeii care inseala. Pe cand al barbatului da.

Ce sa-i faci, nu a spus nimeni ca viata e corecta.

Eu sunt genul de persoana care a fost infidela in trecut, iar el nu a aflat-o niciodata. Si sunt constienta ca infidelitatea este o posibilitate in orice relatie, daca lasi lucrurile sa urmeze un drum gresit. Se intampla, si se poate intampla oricui. Probabil tu ai crezut ca prietena ta e fericita alaturi de tine, si cu toate astea, intr-o dimineata s-a trezit in alt pat. A regretat-o? Poate. Poate nu.

De multe ori relatia se indreapta in directii gresite

Pentru ca relatiile se indreapta de multe ori in directii gresite, fara ca cei doi sa-si dea seama. Poate intr-o zi realizeaza ca tu nu ii mai acorzi aceeasi atentie, poate este nervoasa pe tine pentru ceva anume, sau poate este suspicioasa ca tu o inseli. Cert este ca in acel moment ea nu este fericita langa tine, si in acel moment ea isi poate cauta fericirea in bratele altui barbat. Si acest lucru se poate intampla fara sa schiteze vreo urma de indoiala sau de remuscare. Dupa care poate reveni in bratele tale, satisfacuta.

Am o prietena care nu o data mi-a marturisit ca este fericita ca l-a inselat pentru ca acum, cand el o face pe ea sa sufere, ea si-a avut deja razbunarea. Stiind ca l-a inselat, se simte oarecum mai puternica, mai putin ranita in orgoliu, poate infrunta durerea cu capul sus. Asta este ea, si nu o condamn. Cu totii avem propriul mod de a ne raporta la lume si la neprevazutul ei.

Eu una nu sunt asa. Si desi sunt un om foarte realist, spre cinic, desi ingros randurile infidelilor si sunt constienta ca acestea sunt numeroase, desi o scuz de multe ori, o si blamez. Si nu as putea suporta niciodata infidelitate unui alt om. Nu as suporta gandul ca cel care imi incalzeste asternutul a fost cu alta. Si inainte de a ma acuza de ipocrizie, vreau sa va justific aceasta afirmatie.

‘O data infidel, mereu infidel’

Vedeti voi, infidelitatea se intampla atunci cand relatia nu merge asa cum trebuie, atunci cand nu esti fericit, atunci cand cel de langa tine nu iti mai ofera tot ceea ce iti doresti. Daca ai inselat, de cele mai multe ori inseamna ca cea de langa tine nu a stiut sa iti ofere ceea ce tu ai nevoie.

Daca tu ai inselat-o, inseamna ca ea te-a lasat sa o faci. Iar gandul ca eu nu mai sunt suficienta pentru un barbat, ca nu mai stiu sa-l fac fericit, este de nesuportat. De aceea l-as lasa sa plece. Si orice rugaminte a lui de genul „iarta-ma, nu o sa se mai intample, eram beat, nu stiu ce a fost in mintea mea” nu ar ajuta la nimic. Pentru ca eu l-am lasat s-o faca si, mai rau, poate chiar eu l-am impins spre asta.

Si poate o relatie sa se schimbe atat de mult, pot eu sa redevin totul pentru el, in asa fel incat sa n-o repete? Experienta m-a invatat ca nu. Poate ma insel. Dar pana la proba contrarie spun: „o data infidel, mereu infidel”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole