Femeia nu trebuie sa-si insele barbatul

Femeia nu trebuie sa-si insele barbatul

O casnicie nu poate dura toata viata daca partenerii se inseala reciproc. Majoritatea ar spune ca barbatii sunt cei care calca stramb. Dar, la fel de bine, pot si femeile sa o faca. De ce nu trebuie ca o femeie sa-si insele sotul? In primul rfemeia-nu-trebuie-sa-si-insele-barbatuland, femeia trebuie sa pastreze notiunea de casnicie sfanta si sacra nu numai teoretic, dar si practic.

Asadar, femeia trebuie sa se respecte pe ea ca femeie, sotie, mama, dar si sa-si respecte trupul. Altfel, cum sa ceara respectul celorlalti? Viata pe care o cautam nu consta in dizgratie si condamnare morala. Relatiile dintre sexe diferite sunt foarte complicate. Ca mama pentru copii, ca sotie pentru sot, femeia trebuie sa-si pastreze demnitatea si limitele. Exista o linie pe care niciodata nu trebuie sa o depaseasca. Femeia este cea care sta in spatele unui barbat puternic. Acesta trebuie sa fie mandru de cea de langa el. Si numai o sotie respectabila este cea care sa-i insufle acest sentiment sotului ei. El o va trata cu respect profund. Fii iubita pentru sotul tau, mama pentru copiii tai si gospodina pentru casa ta . Doar asa iti poti incarca bateriile pentru a fi un angajat model la serviciu. Pe langa toate acestea, femeia trebuie sa dea un bun exemplu ca mama pentru copiii ei.

Cele mai inalte standarde de moralitate trebuie sa le regasim in femeia-mama. Ea trebuie sa insufle sentimentul corectitudinii si al respectului de sine pentru a-si ajuta copiii sa paseasca cu dreptul in viata.In alta ordine de idei, o mama cu moravuri usoare, o mama care nu acorda atentie corpului ei, va fi perceputa imoral de catre familia sa. Trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o greseala care sa-i distruga viata de familie. A-ti insela partenerul devine, automat, a-ti insela copiii si, in cele mai multe cazuri, se soldeaza cu un divort. In urma acestuia, cel mai mult de suferit au copiii. Deci, daca ii iubesti, nu le face rau.

Nu cred ca o femeie-sotie este pregatita sa traiasca toata viata cu regretul ca si-a inselat sotul si ca a distrus atatea vieti. Cel mai bine este sa spui „NU” legaturilor extraconjugale pentru ca se dovedesc a fi un capriciu si o complicatie inutila.

Related Articles

5 COMENTARII

  1. Asa, am inteles ce e cu femeile, dar nicio fraza despre barbati? Interesanta parerea care priveste numai o parte a unui cuplu conjugal.

  2. am avut tot la ce poate visa o femeie,eram cea mai fericita …dar nici asta nu ma oprit sa gresesc. Am distrus tot ce aveam mai scump.Regret, regret….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole