Femeia din lume cu cea mai mica talie – poze

Femeia din lume cu cea mai mica talie – poze

Cathie Jung este o americanca in varsta de 72 de ani din Connecticut, SUA, maritata cu un chirurg ortoped pe nume Bob, caruia i-a oferit trei copii. Ceea ce o face speciala pe femeie este talia ei cu o circumferinta de 38 centimetri, pentrufemeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze care detine recordul mondial Guinness.

Poate si mai surprinzator decat acest lucru este modul in care Cathie a dobandit o asemenea performanta. Ea nu a suferit niciodata o interventie chirurgicala pentru a-si modela talia, ci, pur si simplu, a purtat, aproape permanent incepand din anul 1983, un corset bine strans pe trup.

Conform propriilor declaratii, nu a suferit efecte secundare de pe urma acestei practici cu aspect extrem ba, dimpotriva, chiar i-a sporit sustinerea coloanei vertebrale si pastrarea dreapta a spatelui. In ce priveste coastele, impactul asupra acestora pare sa fie minim, singurele putin afectate fiind cele doua inferioare, care oricum sunt foarte flexibile. In rest, viata lui Cathifemeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-1femeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-2femeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-3femeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-4femeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-5femeia-din-lume-cu-cea-mai-mica-talie-poze-6e Jung este una perfect normala.

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole