Felicitari si urari cu „Casa de Piatra” pentru tinerii casatoriti

Fie ca viata vostra in calitate de sot si sotie sa fie plina de bucurii si armonie. Cele mai bune urari pentru amandoi si o viata superba de acum incolo. La multi ani fericiti si Casa de Piatra!mire si mireasa sarut.

Luati putina intelegere, adaugati o bucatica de bunavointa, condimentati cu tandrete, lasati sa se coaca cu bun simt si intelepciune si apoi… Noroc! Sa bem in cinstea mirilor! Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!

In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra!

Doua suflete sunt doua aripi si cand se gasesc, se potrivesc si se unesc, inaltimile cerului si portile paradisului le sunt deschise. Iubiti-va frumos si veti fi fericiti!

“Casa de piatra” si sa aveti puterea si intelepciunea sa transformati casnicia intr-o perpetua prietenie si prietenia intr-o perpetua iubire si respect reciproc. Sunteti minunati si asa sa ramaneti!

Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Sa iubesti si sa fii iubit e totul. Multa fericire noilor insuratei!

Casatoria este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla caci nimic nu e mai frumos decat sa inaintezi in varsta alaturi de singura persoana care inca te vede asa cum te simti in sufletul tau. Va doresc multa fericire!

Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!

Va doresc fericire si sa traiti ca in povesti – sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Casa de piatra si o viata dulce!

Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna! La Multi Ani!

Ati fost meniti unul altuia! Va doresc o eternitate de iubire si fericire impreuna! Casa de piatra, prieteni!

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai inaltator, nimic mai cuprinzator, nimic mai fericit, mai plin, mai bun… in cer sau pe pamant.

V-ati logodit/casatorit si acesta e un moment special – de acum se asterne drumul catre noi bucurii si noi inceputuri. Va urez sa ramaneti cu aceste sentimente in inimi pentru totdeauna si casatoria voastra va fi la fel de minunata tot timpul. Felicitari!

Casatoria este un legamint sfint, Iubirea – o daruire reciproca si neconditionata, Casnicia – o binecuvantare data de Dumnezeu. Cand viata o sa ofere zile futunoase fiecare sa-i ofere el celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti!

Luati putina intelegere, adaugati o bucatica de bunavointa, condimentati cu tandrete, lasati sa se coaca cu bun simt si intelepciune si apoi… Noroc! Sa bem in cinstea mirilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *