farse la telefon

farse la telefon

Suna pe cineva si poarta-te parca ea te-ar fi sunat

La telefon e mishto ca te poti da drept orice vrei tu si sa vorbesti in numele acelei persoane, de exemplu poti sa inviti pe cineva in orash si sa te dai drept altcineva.

Suna la un nr intamplator si spune ca vrei cu Ion si ca vrei sa lasi un mesaj. O sa zica ca nu e nici un Ion, pe spui nu e nr <nr de tel la care ai sunat> si zici ca el asa ti-a  zis.  Apoi pune pe altcineva sa fac acelasi lucru (de preferat sa fie de sex opus cu cel care a sunat mai inainte). Apoi, suna peste ceva timp si zi ca esti Ion si intreaba daca te-a cautat cineva.

Suna si spune ca esti de la un post de radio si pune-l sa raspunda la niste intrebari si eventual ii spui ca a castigat ceva, ii dai un nr de tel si ii spui sa sune nu stiu la ce ora ca sa stabileasca cum intra in posesia premiului sau dai adresa unui post de radio (asta mi-a iesit cel mai bine si azi mai rad de prietenul care a „castigat”)

Suna si zi „Gicule, haide azi, ca te astept!” , o sa iti raspunda ca ai gresit numarul, zii „Hai Gicule termina cu glumele ca te astept”, daca iti inchide suna din nou si prefa-te suparat pe Gicu.

Repeta ce zice el/ea

Apasa pe tastele telefonului si spune-i sa inceteze sa faca asta (sa apese pe taste)
Elimina verbele din replicile tale

Suna , intreaba-i ce numar are, inchide si suna iar si intreaba-l din nou.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole