farse-cum sa faci farse prietenilor

farse-cum sa faci farse prietenilor

Puteti da ceasul inainte sau inapoi, pacalindu-va „victimele”.

De 1 aprile duceti-va la cineva pe care nu il cunasteti, strange-l in bratze si spune-i ca de cand nu v-ati mai vazut si ce a mai facut?

Taiati o minge de fotbal si in interiorul ei bagati un pietroi si apoi o puneti in mijlocul strazii si daca sunteti mai tupeisti le spuneti trecatorilor sa va dea si voua mingea si astia vor da cu piciorul in ea, ori va asezati comod si asteptati ca sigur se vor gasi persoane care vor da ei singuri de bunavoie si nesiliti de nimeni.

Luati un poster din camera cuiva,  lipiti-l de tavan si in centru puneti niste faina. Si asta cand se va gasi cineva sa traga, ca sa dezlipeasca posterul ii va cadea in cap toata faina.

Lasati o usa intredeschisa si deasupra ei puneti ceva (sticla cu apa, cosul de gunoi) care ii va cadea in cap (sau macar pe picioare) persoanei care va impinge usa pentru a intra.

Clantele de la usi sunt niste instrumente foarte bune, acestea pot fi incalzite, unse cu tot felul de chestii sau sa scoateti cuiul, astfel clanta va cadea si perosoana aia va ramane inchisa in camera.

Trucurile cu chematul taxiului, comandarea pizzei la domiciuliu si a altor serviicii se cam stiu…

Luati o foaie si scrieti pe ambele parti „citeste pe verso”.

Aruncati cu pocnitori pe scara blocului si uitati-va pe vizor la vecinii care au iesit si eventual deschide-ti si voi usa si va prefaceti enervatii.(ups, m-am dat de gol)

Daca aveti mobil si daca victima are, sunati-o si cand vedeti ca vrea sa raspunda, inchideti.

Puneti afise pe scara blocului de exemplu cu „Se opreste apa intre …”, „Lift in revizie tehnica”.

In pantofi si pe scaune se pot pune multe chestii :))

Related Articles

9 COMENTARII

  1. ia artifici si aruncale la miez de noapte daca sa sculat multa lume din cauza artificilor pune pe scara blocului pocnitori . (opa mam dat de gol)

  2. va luati un balon in forma de cirnat ii spuneti la un prieten sa va aduca niste apa ca ii tineti hodogu si liafghld;wirughwlrijghwr;gr;glkwrjhg

  3. andy ai o idee buna dar iti spun o farsa si eu sa mergi la cineva sa ei samponu si in alta sticla sa pui ulei

  4. ei o pizza si o mananci si pastrezi ctia ei un balon si il impli cu ketkup sau cu ce vrei tu ei niste scosi si lipesti balonul de cutie da aveti grija sa nu se sparga dupaia inchidti cutia si o dati la cineva si cand deschide surpriza:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole