Fantana din Dubai o minune a lumii – poze si filmulet cu fantana din Dubai

Fantana din Dubai o minune a lumii – poze si filmulet cu fantana din Dubai

Inginerii din Dubai au terminat lucrarile la o fantana demna de Cartea Recordurilor, aceasta avand un jet de apa mai inalt decat o cladire de 50 de etaje.

Amplasata pe lacul Burj din Dubai, in apropierea celei fantana-din-dubai-o-minune-a-lumiimai inalte cladiri din lume la ora actuala, fantana are 275 m lungime si este formata din cinci cercuri de marimi diferite si doua arcuri centrale.

Mohamed Ali Alabbar, seful companiei dezvoltatoare Emaar Propreties, a spus ca fantana este cu 25% mai mare decat rivala sa de la Hotel Belagio, din Las Vegas, si prezice ca fantana din Dubai va atrage peste 10 milioane de vizitatori pe an.

„Fantana din lacul Burj Dubai este mai mult decat un spectacol vizual, care se adauga esteticii centrului din Burj Dubai”, a mai declarat Ali Alabbar.

Fantana din Dubai va efectua in fiecare zi un program special, pe un repertoriu ales cu grija: melodii de top din lemea araba, dar si piesa „Time to say Goodbay” (Con fantana-din-dubai-o-minune-a-lumii1te partiro ) ce poarta semnatura tenorului de renume mondial, Andreea Boceli.

Fantana din Dubai este prevazuta cu peste 6.600 de becuri si 25 de proiectoare de lumina de culori diferite, care creaza peste 1.000 de imagini abstracte.

Fantana din Dubai danseaza pe muzica lui Andreea Bocelli

Fasciculul de lumina cu care este prevazuta fantana se vede la peste 20 de mile departare fiind vizibil chiar si din spatiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole