Faci bani pe net – bani doar daca dai click – afacerea ta cea mai buna

Faci bani pe net – bani doar daca dai click – afacerea ta cea mai buna

TOT CE TREBUIE SA STII PENTRU A FACE BANI CU BUX

ITI DORESC MULT SUCCES!
Pentru a te inscrie urmeaza link-ul de mai jos, la optiunea „Register”:
http://bux.to/?r=mikkaela

Cand completezi nu uita la AlertPay E-mail Address For Payments:
sa scrii tot acelasi mail si la  Referrer (if any) : mikkaela.
Codul o sa dea eroare de cateva ori dar nu renunta.

Ce este Bux?
Bux este o firma internationala pe care oricine isi poate face publicitate la site-ul propriu. Pe langa asta, Bux.to ofera posibilitatea de a face bani, fara a investi nimic, totul fiind gratuit.

Cum functioneaza?
Tot ce va trebui sa faci este sa vizitezi vreo 15-20 de site-uri pe zi, care vor fi listate de Bux in ziua respectiva si sa astepti pe fiecare site 30 de secunde (vei avea un contor). Atat de simplu!
Pentru fiecare site vizitat veti primi 1 cent in cont, asta inseamna ca la sfarsitul lunii veti avea in cont vreo 5$.

STAI!! Asta nu e tot. Daca ar fi, nimeni nu ar intra pe asa ceva doar ca sa isi piarda timpul pentru 5$ pe luna, nu ? Ar fi cea mai mare prostie. De aceea Bux.to ofera 2 modalitati foarte bune si eficiente prin care iti poti mari veniturile:

Metoda 1
Bux.to ofera posibilitatea de a inscrie alte persoane, iar fiecare persoana pe care o inscri pe site va contribui cu 1 cent in contul tau. De exemplu, tu te inscri la mine: la fiecare site vizitat si tu si eu o sa primesc un cent. Deci cu cat inscri mai multe persoane cu atat o sa castigi mai mult. Poti pune anunturi si pe Internet pentru a inscrie mai multi, astfel o sa-ti creasca profiturile foarte mult. Poti descarca AICI un tabel .xls cu site-uri unde poti posta anunturile tale.
Exemplu:

Dai 10 clik-uri pe zi = 0.10$
20 de referali dau cate 10 clik-uri pe zi = 2.00$
Castigul tau zilnic = 2.10$
Castigul tau saptamanal = 14.70$
Castigul tau lunar = 63.00$

Metoda 2
Metoda aceasta pur si simplu face viata mult mai usoara. Sa-ti explic.
Bux.to ofera pachete de referali pe care le poti cumpara oricand, in ce numar doresti, la cel mai avantajos pret, merita: sunt pachete de cate 15, 35, 100 si 500 de referali. Deci in loc sa cauti membri pe care sa ii inscri, poti sa cumperi de la Bux membrii care nu sunt inscrisi la nimeni, iar de la acestia vei primi bani ca si de la cei pe care i-ai inscris tu.
Sa-ti dau un exemplu: In prima luna castigi 15$. Din banii acestia cumperi alti 15 membri de la Bux, iar luna urmatoare vei avea un castig de 50$. Acum in loc sa cheltuiesti banii acestia, continui sa investiti in referali, intr-un pachet de 35 de membri. Luna urmatoare ai deja un castig de 160$ (reaminteste-ti ca ai pornit fara nici o investitie). Acum deja putem sa ne gandim la castiguri MARI. Poti sa investesti acesti bani si sa cumperi un pachet de 100 membri, iar castigurile vor ajunge peste 300$ in luna urmatoare!!! Continua sa folosesti metoda aceasta. In cateva luni poti ajunge foarte usor la castiguri de peste 1500$, folosind metodele despre care am vorbit.

Cashout
Pentru a primii bani trebuie sa ajungi la suma de minim 10$. Plata se face printr-un cont al firmei online Alertpay, iar deschiderea unui cont nu costa nimic. Din luna martie 2008, Alertpay a introdus plata pe card ceea ce este o veste foarte buna, deoarece pana atunci banii castigati se trimiteau prin cecuri, iar acestea ajungeau cam la o luna dupa ce a fost depusa cererea de extragere a banilor. (https://www.alertpay.com/index.aspx)

Dupa 2 ani de cautari pot spune ca Bux.to este una dintre cele mai bune si simple modalitati de a face bani pe Internet, iar unul dintre cele mai mari avantaje este ca inscrierea e gratuita. Cu o munca de 10 minute pe zi si investind inteligent banii castigati poti ajunge la profituri foarte mari.
ITI DORESC MULT SUCCES!
Pentru a te inscrie urmeaza link-ul de mai jos, la optiunea „Register”:
http://bux.to/?r=mikkaela

Cand completezi nu uita la AlertPay E-mail Address For Payments:
 sa scrii tot acelasi mail si la  Referrer (if any) : mikkaela.
Codul o sa dea eroare de cateva ori dar nu renunta.

Dupa ce te-ai inscris ,te loghezi si te duci la : Surf Ads ,aici gasesti lincurile unde tre sa dai clik.Fiecare site care se va deschide trebuie sa il ti deschis 30 de secunde .nu uita sa dai click zilnik pe ele,pentru a castiga cat mai multi bani.Si asta doar 5 min pe zi.
MULT SUCCES!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole