Esti foarte multumita

Sau mai bine spus, de cand ai aflat ca e virgin, esti chiar usurata. De ce? Pentru ca daca suntem sinceri, nici tu nu esti prea departe de “prima oara”, adica n-ai atat de multa experienta in pat. Te bucuri ca nu e cazul sa-ti faci probleme de genul: “el ma va considera o incepatoare si va rade de stangacia mea” etc. Asa puteti invata impreuna.

virgin-cute-attractive-female-with-bags-on-ladderCe spui? Pastreaza acest sentiment de usurare pentru tine si nu i-l impartasi, cel putin nu inca. El nu va intelege, probabil, de ce gasesti tu lipsa lui de experienta foarte sexy si ca e foarte frumos sa descoperiti impreuna cum se face dragoste si ce anume va place.

Ce faci? Faci absolut tot ceea ce-ti place si iti lasi imaginatia sa zburde. Si, foarte important, esti sincera cu tine si cu el. Visezi la o atmosfera romatica? Foarte bine: adu flori, aprinde lumanari, betisoare parfumate si tot tacamul. Nici muzica nu trebuie sa lipseasca din aceasta atmosfera de tandrete si senzualitate, numai buna pentru a va descoperi reciproc. In caz de urgenta: lucrurile par sa o ia putin razna? E normal ca prima oara sa nu poti controla chiar fiecare amanunt.

Linisteste-te: aceste momente de tatonare amoroasa au farmecul lor. Nu te judeca prea aspru si nu-l judeca nici pe el. Dragostea nu e intotdeauna la fel cu cea din filme, ceea ce nu inseamna ca nu e foarte frumoasa. Sexul nu merge ca pe roate de prima oara si nici de fiecare data. A face dorinta sa se nasca si a se abandona placerii e o adevarata arta care se invata in timp iar conditia ca totul sa functioneze foarte bine intre voi doi este sa existe respect, comunicare buna si lipsa de inhibitii. Poti descoperi ca dragostea este generatoare de placere.

Articolul precedentOra de pornografie
Articolul următorDe ce ne insala?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole