Dureri care NU trebuie sa le ignoram

Dureri care NU trebuie sa le ignoram

Le ignoram si asteptam sa treaca fara sa mergem la medic. Durerile aparent banale pot fi insa semn de boli grave.

Specialistii site-ului www.  ne sfatuiesc sa acordam mai multa atentie durerilor, deoarece fiecare poate fi un simptom pentru o afectiune grava. Iata cateva exemple.

Durerile de capdureri

Daca e chinuitoare, e un indiciu sigur ca trebuie sa mergeti la doctor. Multe probleme de sanatate, printre care hemoragia cerebrala sau tumorile de pe creier pot produce aceste tipuri de dureri de cap. Durerea insuportabila poate sa va avertizeze ca e posibil sa fi suferit un anevrism cerebral.

Durerile de spate

Durerea care apare in partea de jos a spatelui sau intre omoplati ar trebui sa va ingrijoreze si sa va determine sa mergeti de urgenta la doctor. Acestea anunta in boala numita artrita dar poate semnala aparitia unui infarct sau a unor probleme abdominale.

Durerile abdominale

Daca aveti dureri puternice in zona abdominala, acestea necesita o atentie speciala si tratament medical. Ele pot fi consecinta unor afectiuni ale vezicii biliare sau ale inflamarii apendicelui. De asemenea, tot la nivelul abdomenului se pot resimti dureri care ‘semnaleaza’ un infarct.

Durerea de gamba

E simptomul pentru cateva probleme de sanatate. Una dintre ele este tromboza venoasa. Aceasta apare atunci cand in venele de la nivelul picioarelor se formeaza un cheag de sange. De multe ori, aparitia acestuia poate sa fie cauza unui embolism pulmonar. in cazul in care cheagul incepe sa se mute prin vasele de sange, durerea se inrautateste.

Arsuri in talpa

Senzatia ca parca mii de ace va inteapa talpa poate avea legatura cu faptul ca in organism au aparut leziuni ale nervilor. Aceste simptome ne pot avertiza ca avem un diabet inca nedescoperit.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole