dragostea umana – Minciuni la altar – Adevarul despre casniciile fericite de Robin L Smith

dragostea umana – Minciuni la altar – Adevarul despre casniciile fericite de Robin L Smith

Atunci cand iti iei angajamentul de a ramane in cadrul unui cuplu „la bine si la rau”, te gandesti cumva ca asta inseamna „atata vreme cat inca e bine si lucrurile sunt in avantajul meu”?

In aceasta carte, dr. Robin L. Smith vorbeste despre nevoile nerostite, intrebarile neadresate inca si de planurile ascunse care se gasesc, de regula, in spatele juramintelor facute in fata altarului. De multe ori, dupa o vreme, toate acestea dau nastere luptelor pentru putere, suferintei si sentimentului de neajutorare si de esec in casnicie.

Autoarea gaseste solutiile prin intermediul carora orice cuplu poate transforma juramintele oneste si inocente de la inceput intr-o sansa reala de a pune bazele unei casnicii fericite, pline de satisfactii si de durata. Cu ajutorul unor istorisiri emotionante si prin dezvaluirea unor experiente proprii, dr. Smith explica de ce este important sa „deschizi bine ochii” atunci cand faci un asemenea pas, cum anume trebuie sa scrii niste juraminte adevarate, care sa-ti fie calauze reale in viata, si de ce nu e niciodata prea tarziu sa reformulezi promisiunile facute la inceputul casniciei.

Juramintele rostite in fata altarului pot deveni planuri realiste pentru sudarea unui cuplu si obtinerea fericirii pe termen lung.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Poti cumpara cartea „Minciuni la altar – Adevarul despre casniciile fericite”, de Robin L. Smith (titlu original: „Lies at the Altar – The Truth About Great Marriages”), aparuta la editura Curtea Veche in 2007, din librarii, la pretul de 26 lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole