Dragostea neimpartasita – treci peste!

5Cand iubesti pe cineva si acea persoana nu te iubeste, la randul ei, este un lucru foarte dureros cu care trebuie sa te confrunti si care se poate transforma intr-o experienta care iti frange inima. Trebuie sa  treci peste si sa renunti la durerea care nu te lasa sa traiesti.

Dragostea neimpartasita este un lucru complet indezirabil, dar trebuie sa accepti faptul ca cealalta persoana nu simte aceleasi sentimente pentru tine. in cazul in care continui sa crezi ca exista o sansa ca el cumva sa se indragosteasca de tine, totusi, viata ta va stagna si nu vei putea sa mergi mai departe, sa evoluezi.

Trebuie sa intelegi motivul faptului ca nu simte la fel pentru tine. intelegerea cauzei dragostei neimpartasite  te va ajuta sa treci peste el si peste intreaga situatie. Este imperativ sa ramai optimista, nu lasa ca starea sa iti provoace emotii triste si amare. Trebuie sa nu iti pierzi speranta ca vei gasi pe cineva care chiar te va iubi.

Daca te incarci cu sentimente negative, vei deveni o persoana amara si dezagreabila. Este important sa ti-l scoti din minte si sa petreci timp de calitate cu familia, cu rudele, cu prietenii. Asigura-te ca ai in jurul tau oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc, carora le pasa de tine.

Mentine-te ocupata pentru a scapa de obsesia pentru el. Implica-te in activitati asociate cu pasiunile si cu munca. In cazul in care nu ai hobbiuri, poti alege o pasiune noua. Concentreaza-te pe viitor. De fapt, nimeni nu a fost in stare sa treaca peste, daca se mai tine legat de trecut.

Aminteste-ti de calitatile pe care le ai, pentru ca daca cineva nu are interes pentru tine, nu inseamna ca nu esti o persoana interesanta. Poti sa iti revii repede daca iesi la intalniri, desi pare greu si esti lipsita de chef. Dar vei cunoaste persoane noi, te vei distra si cine stie, poate vei cunoaste un barbat care iti va fura inima. Cel mai important lucru este sa constientizezi ca trebuie sa te apreciezi singura!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole