Doare despartirea?

Doare despartirea?

Dupa o despartire este „sanatos” sa suferi, pentru ca nu poti fugi de sentimente, oricat ai incerca. Unii dintre noi pot mima fericirea si suferinta, dar oare vor fi vreodata mai fericiti decat cei care sufera si iubesc fara „ascunzisuri”?

Cu totii stim cum este sa pierzi pe cineva pe care iubesti sau ai iubit. Simti ca disperarea ti-a furat vocea, te-a secatuit de lacrimi si puteri. „Ddoare-despartireaaca iti vine sa plangi, plangi, daca iti vine sa urli de durere, fa-o, descarca-te! Ajuta foarte mult!”. – Alina, psiholog de profesie.
 
De cele mai multe ori, privim despartirea de cel pe care il iubim ca pe un cosmar, un chin care pare sa nu se mai sfarseasca. Ne simtim lipsite de incredere, nimic nu mai are sens fara persoana iubita si parca am fi pe marginea unei prapastii de unde am putea cadea in orice moment. Dar sfarsitul poate fi si inceputul unei noi vieti, unei noi aventuri din care am putea iesi invingatoare…

Se spune ca din orice relatie ne alegem cu ceva, poate devenim mai buni, mai sensibili, mai umani. Unii dintre noi sufera mai mult, mai intens, altii sunt afectati mai putin de o despartire, depinde de firea fiecaruia.

Important este sa incercam sa depasim momentul, sa fim impacati cu noi insine, cu sentimentele noastre, sa „ne cultivam” curajul si puterea de a ne ridica si de a continua viata! Un nou inceput ne asteapta si poate fi mai bun decat orice am avut pana acum…

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole