Dionne Warwick

Care este valoarea netă a lui Dionne Warwick?

Dionne Warwick este o cântăreață, actriță, prezentatoare de televiziune americană, cu o netă de 300.000 de dolari. Warwick este, de asemenea, fostul ambasador global al Națiunilor Unite pentru Organizația pentru Alimentație și Agricultură și ambasadorul sănătății al Statelor Unite.

Valoarea netă a lui Dionne a fost la un moment dat mult mai mare, dar a fost la un moment dat și negativă de 10 milioane de dolari. În ultimii ani, Dionne sa confruntat cu probleme financiare. Ea a depus faliment personal în 2013, moment în care a raportat instanța că avea mai puțin de 25.000 de dolari în activ și mai mult de 10 milioane de dolari în datorii. Unele dintre cele mai faimoase hituri ale lui Warwick includ „Raindrops Keep Falling on My Head și „Do You Know the Way to San Jose”.

Tinereţe

Marie Dionne Warrick (mai târziu la schimbat în Warwick) sa născut pe 12 decembrie 1940, în Orange, New Jersey, din Mancel Warrick și Lee Drinkard. Ea provine dintr-o familie muzicală. Mama ei a fost managerul grupului popular de cântări gospel Drinkard Sisters. Multe dintre rudele lui Warrick erau membri ai surorilor Drinkard. Tatăl ei a fost un promotor de recorduri, precum și un portar feroviar, bucătar și CPA. Dionne a avut o soră, Delia, și un frate, Mancel Jr. În copilărie, a fost membră a Girl Scouts. Dionne a început să cânte gospel în copilărie la Biserica Baptistă New Hope din Newark, New Jersey. A absolvit East Orange High School în 1959 și a înscris la Hartt College of Music din West Hartford, Connecticut. În timpul unei sesiuni de înregistrări, ea la întâlnire pe Burt Bacharach,

Mătușa maternă a lui Dionne, Cissy Houston, este mama regretatei cântărețe Whitney Houston.

Carieră

Dionne cânta de fundal pentru melodia „Mexican Divorce” a celor de la Drifters, când Burt Bacharach ia observat vocea și prezența vedetei. Warwick a fost semnat cu compania de producție a lui Bacharach și Hal David, care a avut rândul său a fost semnat cu Scepter Records în 1962 de președintele casei de discuri, Florence Greenberg. În noiembrie 1962, Sceptre Records a lansat primul single solo, „Don’t Make Me Over”. Numele lui Dionne a fost scris greșit pe eticheta single-ului și a început să folosească noua ortografie (adică, „Warwick”). Ea a urmat cu „The Empty Place”, a cărei latură B a fost ceea ce avea să devină una dintre cele mai faimoase melodii ale ei „Wishing and Hopin”. „Anyone Who Had a Heart” a fost primul hit din top 10 al lui Warwick. În aprilie 1964 a lansat piesa „Walk On By”.

De la mijlocul anilor 1960 până la începutul anilor 1970, Warwick a avut un șir de hituri, inclusiv „Do You Know the Way To San Jose”, „Message to Michael”, „Alfie”, „Trains and Boats and Planes” și „ I Just Nu știu că să fac cu mine.” Single-ul „Cunoști drumul spre San Jose?” a fost un hit din Top 10 în mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud, Japonia și Mexic Au urmat mai multe hituri, inclusiv „Who Is Gonna Love Me”, „(There’s) Always Something There to Remind Me”, „ Promisiuni, promisiuni”, „Fata asta e îndrăgostită de tine”, „Ai pierdut acel sentiment de iubire”, „Nu mă voi mai îndrăgosti niciodată”, „Fă-ți totul ușor”, „Lasă-mă să merg la El” și „Hârtie Mache”.

Getty Images

În 1971, Warwick a părăsit Scepter Records pentru Warner Bros. Records, pentru un contract de 5 milioane de dolari, cel mai profitabil contract de înregistrare vreodată unei femei vocaliste la acea vreme. Nu au existat mari hituri la începutul și mijlocul deceniului, în afară de „Then Came You” din 1974. Warwick a înregistrat cinci albume cu Warner înainte de a se muta la Arista Records în 1979, unde a început o a doua serie de succes de discuri. și albume de succes până la sfârșitul anilor 1980, inclusiv „I’ll Never Love This Way Again”, „How Many Times Can We Say Goodbye”, și Fundația Americană pentru Cercetarea SIDA (AmFAR) din 1985 beneficiază de single-ul „That’s What Friends Are For”, alături de Gladys Knight, Elton John și Stevie Wonder.

În anii 1990, Warwick a găzduit reclame informative pentru Psychic Friends Network, care a prezentat-o ​​​​pe auto-descrisă psihică Linda Georgian. Serviciul psihic cu 900 de numere a fost activ din 1991 până în 1998. Potrivit declarațiilor de presă de-a lungul anilor 1990, programul a fost cel mai mare succes reclamă publicitară de câțiva ani și Warwick a câștigat peste trei milioane de dolari pe an ca purtător de cuvânt al rețelei.

Viata personala

Dionne sa căsătorie cu actorul William David Elliott în 1966 și a divorțat în mai 1967. S-au recăsătorit la Milano, Italia, în august 1967. În ianuarie 1969, sa născut primul lor fiu, David. În 1973, sa născut al doilea fiu al lor, Damon. Dionne și Bill au divorțat în decembrie 1975.

Warwick a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Miami în 2002 pentru posesie de marijuana. Se presupune că avea 11 țigări de marijuana ascunse într-un recipient de ruj în bagajul de mână. Ea a fost acuzată de marijuana în valoare totală de mai puțin de cinci grame.

Probleme de bani

În martie 2013, Dionne Warwick a declarat că era complet fărâmată și că datorează taxe înapoi estimate la 10 milioane de dolari. Dosarul ei de faliment a raportat că Dionne avea doar active de 25.000 de dolari la acea vreme, în același timp datorii de 10,2 milioane de dolari. Același dosar a enumerat venitul ei lunar la 20.000 USD și cheltuielile lunare la 21.000 USD.

În octombrie 2007, Warwick a apărut pe lista primilor 250 de contribuabili delincvenți. Ea a avut impozite delincvente în valoare de peste 2,7 milioane de dolari. IRS a descoperit că o mare parte din data fiscală a lui Warwick se datorează unui ordin contabil. IRS a revocat 1,2 milioane de dolari din garanția fiscală în 2009.

Imobiliare

Când Warwick a depus faliment în 2013, ea locuia într-o casă decomandată închiriată în South Orange, New Jersey.

Related Articles

Ultimele articole