Designerul Alexander McQueen s-a spanzurat

Designerul Alexander McQueen s-a spanzurat

Designerul Alexander McQueen in varsta de 40 de ani, a fost gasit spanzurat in locuinta sa luxoasa din Londra pe data de 11 februarie 2010.

A devenit, insa, copilul teribil al modei, gratie Isabellalexander_mcqueen_fashion_designer_39121400ei Blow – directoarea de la revista Tatler, adevarata Biblie a creatiilor vestimentare. Binefacatoarea lui s-a sinucis in 2007, dupa ce fusese diagnosticata cu cancer ovarian. Iar McQueen a resimtit puternic lovitura.

Potrivit cotidianului Times, creatorul de modă britanic a fost foarte afectat de moartea mamei sale, Joyce, a cărei înmormântare este prevăzută pentru vineri, 12 februarie, şi s-a sinucis prin spânzurare.

Un mesaj al designerului de pe Twitter, postat dupa moartea mamei sale, anunta tragicul eveniment, incheind: “Daca nu ma avea ea, nu ma aveati nici voi.” Cateva zile mai tarziu, tot printr-un mesaj pe Twitter, McQueen isi anunta fanii ca s-a despartit de iubita lui, super-modelul Annabelle Neilson.

Moartea creatorului de moda vine cu doar cateva zile inainte de debutul London Fashion Week si cu cateva saptamani inainte de momentul la care acesta ar fi trebuit sa-si prezinte colectia la Paris Fashion Week, in martie.
alexander-mcqueenmcqueen_green_625710a_74366800designer_28177000

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole