declaratii de dragoste

-Dragostea este acel act deliberat de daruire de sine altcuiva, o daruire neconditionata si irevaocabila, astfel incat cealalta persoana sa primeasca in mod constant bucurie. DRAGOSTEA se manifesta prin pasiune, afectiune, sentimente romantice, sentimentul apartenentei, prietenie, tandrete, pasiune nebuna sau o infinita combinatie intre acestea.
-M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta.. m-ai facut sa ma gandesc zi si noapte la tine… acelasi lucru il fac si acum chiar daca tu ai plecat…
-AS VREA SA FIU UN NOR,
SA MA PRESCHIMB IN PLOAIE,
SI-APOI PE TRUPUL TAU,
AS VREA SA CURG SIROAIE.
AS VREA SA FIU PAMANTUL
PE CARE TU PASESTI,
AS VREA SA FIU EU INSUMI,
SI TU…..SA MA IUBESTI
-Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna o sa am nevoie de tine.
-De fiecare data cand ma uit in ochii tai vad cat de mult ma iubesti!
-Sunt zile in care soarele se ridica trist si prea lent spre zi. E ziua fara tine, fara parfumul tau, fara ochii tai de azur, fara culoarea rozelor si adierea respiratiei tale…
-Daca iubesti frumosul… nu ma iubi.. sunt altele mai frumoasa ca mine. Daca iubesti bogatia… nu ma iubi, sunt altele mai bogate ca mine. Daca iubesti iubirea… iubeste-ma, caci ca mine nimeni n-o sa te poata iubi vreodata.
-Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine.
-Sunt departe de tine si-ti duc dorul. Clipele pana la revedere imi par nesfarsite si doar amintirile noastre imi mai inalta sufletul catre lumea fanteziei!
-Cand am plans, mi-ai sters lacrmile cu batista ta; cand am ras, ai fost ecoul rasului meu; cand am zambit, am vazut pe fata ta inflorind un suras; cand am fost la un pas sa cad, ai fost acolo si m-ai sprijinit; cand m-am inaltat pe culmi, ai fost aripa care m-a ridicat; inca o viata de-as avea, n-ar fi de ajuns sa-ti rasplatesc bunatatea si devotamentul; nu pot decat sa-ti multumesc ca existi.
-Daca nu ai iubit niciodata inseamna ca nu ai trait niciodata.
-In lumea asta suntem simpli muritori dar in lumea noastra suntem regele si regina unui regat, regatul iubirii noastre!
Acestea insa sunt gandurile mele originale pentru tine IUBIREA MEA: TE IUBESC SI TE ASTEPT CU DRAG SA TRAIM IMPREUNA DRAGOSTEA PE CARE NE-O DORIM!
-Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole