De ce iubesc femeile ?

De ce iubesc femeile ?

De ce iubeşte vecina de la şapte, de ce iubeşte colega de bancă sau chelneriţa din restaurant, de ce iubeşte profesoara de matematică sau vânzătoarea de la colţ? De ce iubeşti tu sau de ce iubesc eu? de-ce-iubim-femeile

Pentru că suntem femei, pentru că ne place să ne minţim şi să credem în vorbele bărbaţilor, pentru că fără iubire viaţa ne pare inutilă şi pentru că vrem copii. Pentru că ne place să avem pe cine răsfăţa şi cui să-i spunem vorbe dulci. Pentru că ne simţim singure atunci când nu avem un corp puternic lângă noi dimnieaţa în pat şi pentru că detestăm să gatim o singură porţie de mâncare. Pentru că ne place să organizăm cine romantice şi să avem pe cine spăla pe spate. Pentru că ne-am plictisi dacă nu am avea un bărbat la care să strigăm când suntem stresate, pentru că dacă nu am iubi nu am avea cu cine să ne certăm şi apoi să facem make-up sex. Pentru că fără un bărbat care să se crizeze de câte ori stăm prea mult în faţa oglinzii nu am ajunge la nicio întâlnire. Pentru că atunci când iubim avem mai multe chestii de discutat cu prietenele la cafea şi mai multe bârfe de comentat, pentru că atunci suntem bombardate cu sfaturi, chiar dacă majoritatea sunt inutile.

Pentru că ne place să auzim că suntem frumoase şi pentru că doar iubiţii ne pot face să roşim de plăcere de la o simplă privire. Pentru că ne place să facem sex dimineaţa şi să servim micul-dejun în pat, pentru că gătim mâncare pe care doar băraţii o pot mânca şi pentru că nu avem încredere în celelalte femei.

Pentru că suntem feministe şi bărbaţii ne dovedesc că greşim, pentru că noi suntem romantice iar ei realişti, pentru că ne place să plângem şi să mâncăm ciocolată, să dăm vina pe bărbaţi din orice şi să jurăm că nu o să mai iubim niciodată. Pentru că nu vrem să fim singure dar nu ne place nici când e prea multă lume, pentru că noi vedem cifra 2 că un număr magic, pentru că simţim nevoia să spunem cuiva „puiuţ” şi „te iubesc” de zece ori pe zi.

Pentru că suntem femei pentru că ne tragem din Eva şi pentru că doar lângă corpul unui bărbat suntem puse în valoare. Pentru că suntem sexul slab şi frumos şi pentru că barbaţii nu pot trăi fără noi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole