David A. Siegel

Care este valoarea netă a lui David A. Siegel?

David. A. Siegel este un antreprenor american care are o netă de 500 de milioane de dolari. Siegel este bine cunoscut pentru că a fondat Westgate Resorts, o firmă de stațiuni pe durată partajată din Florida. El servește ca președinte și director executiv al companiilor. Siegel, soția lui Jackie și casa lor din Florida „Versailles” au fost, de asemenea, subiectul documentarului premiat „The Queen of Versailles”, care a detaliat stresurile financiare temporare pe care le are în urma prăbușirii bulei imobiliare din 2008. soția lui Jackie încercau să construiască una dintre cei mai mari și mai scumpe case din istoria SUA, în Florida. Mai multe detalii despre această casă și documentar mai târziu în articol.

Tinereţe

Cu sediul în Florida, David A. Siegel sa născut pe 3 mai 1935 la Chicago. Sa născut din Sadelle și Sid Siegel, un băcan care și-a mutat familia și afacerea cu alimente în Miami când David avea zece ani. Siegel a absolvit Miami Senior High School în 1935 și a urmat Universitatea din Miami, unde a studiat managementul și marketingul. Nu a ajuns să absolve.

Getty

Carieră

Siegel a fost unul fondatorii Mystery Fun House, o atracție din Orlando care a fost deschisă pe 29 de martie 1976 și dintre a funcționat până în 2001. De asemenea, a produs filmul „Night Terror” în 2002.

El a fondat compania de foarte mult succes Westgate Resorts, Ltd., iar în prezent este președinte și director executiv al companiei.

Pe lângă munca sa cu Westgate, el este, de asemenea, directorul general al Central Florida Investments, Inc. și al Central Florida Investments Resorts Management, Inc. Compania sa de investiții are interese în servicii de călătorie, transport, retail, telecomunicații și construcții .

Siegel aprecia la un moment dat peste 1 miliard de dolari, dar diversele sale afaceri au fost afectate negative de criză financiară din 2008. În 2012, a făcut prima pagină a ziarelor când a trimis un e-mail tuturor angajaților săi, în care amenințat. că îi va concedia dacă președintele Obama era reale. Nu a dat curs această amenințări. În 2015, a apărut în serialul de realitate ABC, „Celebrity Wife Swap”, unde a schimbat viața cu actorul Jeremy London .

Regina de la Versailles

Siegel și soția sa Jackie sunt subiectele documentarului premiat al lui Lauren Greenfield, „The Queen of Versailles”. Filmul construit familia în timp ce încerca să scape casa Versailles, cea mai mare și mai scumpă casă unifamilială din Statele Unite. Documentarul relatează, de asemenea, crizele cu care se confruntă, în timp ce economia SUA începe să se ciocnească și luptele lui Siegel de a vinde diverse bunuri personale scumpe pentru a-și salva viața și compania unui munte de datorii. Filmul îl arată pe Siegel încercând și eșuând să-și păstreze proprietatea asupra stațiunilor înalte din Las Vegas din Westgate, PH Towers Westgate.

Înainte de 2008, cuplul a construit ceea ce este considerat cea mai mare casă din Statele Unite, care a fost modelată după Versailles din Franța. Casa are 90.000 de metri pătrați și a costat peste 50 de milioane de dolari pentru a construi și alte 25 de milioane de dolari pentru a mobilă. Soții Siegel s-au străduit să găsească un cumpărător pentru proprietatea care speră că ar putea aduce între 100 și 150 de milioane de dolari. Din septembrie 2020, Versailles este încă în construcție. Odată finalizată, Versailles va avea 14 dormitoare, 32 de băi, 11 bucătării, un cinematograf, un patinoar, o pistă de bowling, un garaj pentru 30 de mașini, trei niveluri, două lifturi – inclusiv unul de aur – și o mulțime de altele. . facilități. Prețul proprietății este estimat să depășească 30 de milioane de dolari.

Soții Siegel au intentat două procese împotriva realizatorilor documentarului, dar ulterior i-au pierdut pe amândouă.

(Fotografia de Gerardo Mora/Getty Images)

Viata personala

Siegel are nouă copii biologici și doi copii adoptați. Sa căsătorie cu Geraldine Florence Sanstrom în 1961 și au fost căsătorie până în 1969. Siegel sa căsătorie cu Betty Tucker în 1970 și au rămas căsătorie până la divorțul lor în 1997. El a rămas părintele custode tuturor copiilor. Și-a cunoscut-o pe soția Jackie Siegel în 1998 și s-au căsătorit într-o ceremonie evreiască în 2000. În iunie 2015, fiica de 18 ani a familiilor Siegel, Victoria Siegel, a fost găsită fără răspuns la casa lor din Windermere. . După ce a fost dusă la spital, a fost declarată moartă. Cauza morții ei a fost considerată o supradoză de droguri, motivându-l astfel pe David să pledeze cu fermitate împotriva abuzului de droguri.

În 2008, David Siegel a fost găsit vinovat într-un proces pentru hărțuire sexuală introdus de Dawn Myers, o fostă angajată Westgate. După un proces în Florida, juriul ia acordat 5,4 milioane de dolari, dar un judecător a redus premiul la doar 610.000 de dolari. În hotărârea procesului, Myers a primit 103.622 USD în daune compensatorii și 506.847 USD în daune punitive care decurg din cererea ei de agresiune conform legii statului.

Articolul precedentAndrew Ridgeley
Articolul următorDeion Sanders

Related Articles

Ultimele articole