Dan Bilzerian

Care este valoarea netă a lui Dan Bilzerian ?

Dan Bilzerian este un capitalist de risc american, actor star în rețelele sociale și jucător de noroc. Dan Bilzerian are o avere netă de 200 de milioane de dolari. Dan Bilzerian a devenit faimos la nivel internațional. uriașei sale urmăriri pe rețelele sociale. În prezent, are peste 30 de milioane de urmăritori doar pe Instagram. Pe rețelele sociale, Dan postează fotografii și videoclipuri cu stilul său de viață exagerat de lux.

Tinereţe

Dan Bilzerian sa născut în Tampa Bay, Florida, pe 7 decembrie 1980. Tatăl lui Dan, Paul Bilzerian, a fost un specialist proeminent de private equity/preluări corporative în anii 1980. Dan este de origine armeană prin tatăl său. Până la vârsta de 36 de ani, Paul Bilzerian câștigă deja sau are de 40 de milioane de dolari. Din păcate, în 1988, Paul a fost acuzat de fraudă fiscală și de securitate. Dan avea opt ani pe atunci. Bătrânul Bilzerian a declarat faliment în 2001, pretinzând doar 15.000 de dolari în activ și datorii în valoare de peste 140 de milioane de dolari. Mama lui Dan se numește Terri Steffen. Dan are un frate pe nume Adam, care este un coleg jucător de poker. La apogeul lor, familia locuia în cea mai mare casă din Tampa, un conac de 28.000 de metri pătrați cu 10 dormitoare. This case a fost blocată în 2016, după ce Paul sa mutat în Caraibe pentru a scăpa de arest. Înainte ca tatăl lor să fie pus sub acuzare, el a creat fonduri fiduciare atât pentru Dan, cât și pentru Adam. aceasta’

Cariera timpurie a lui Dan Bilzerian

Dan sa alăturat Marinei în 1999. În 2000, Bilzerian a urmat un antrenament SEAL și a terminat două săptămâni infernale, dar a fost dat afară din programul de câteva săptămâni înainte de absolvire, după ce a avut un dezacord cu unul dintre administratorii săi. Se pare că dezacordul a implicat o încălcare a siguranței asupra poligonului de arme. După ce a părăsit Marina, Dan sa înscris la Universitatea din Florida, unde sa specializat în Criminologie și Afaceri.

Cariera de poker

În 2009, la vârsta de 29 de ani, Dan a început să joace poker profesional. El a terminat pe locul 180 la Evenimentul Principal World Series of Poker din 2009. Acesta s-ar dovedi a fi cel mai de succes eveniment de poker sancționat oficial al său. Câștigurile sale au depășit 36.000 de dolari. Astăzi, Dan are reputația de a fi un jucător de poker foarte bun. Deși câștigurile sale oficiale în carieră la evenimentele sancționate sunt relativ mici, el susține că a câștigat milioane și chiar zeci de milioane în evenimente private. În 2011, Dan și alte zece celebrități au fost rugate să-și ramburseze câștigurile pe care le câștigară împotriva artistului Ponzi, Bradley Ruderman, după ce Ruderman a fost condamnat la închisoare. Li sa cerut să restituie banii pentru a ajuta la plata victimelor de la care Ruderman le furase de-a lungul carierei sale criminale. În același timp,

În timpul unui eveniment deosebit de legendar, Dan a câștigat 12,8 milioane de dolari. 10,8 milioane de dolari jucând un singur joc de heads-up, no-limit hold’em, la mize de 5.000-10.000 de dolari. După ce a câștigat, a luat imediat un avion privat în Mexic pentru a sărbători. Numai în acel an, 2014, el susține că a câștigat 50 de milioane de dolari jucând poker. De asemenea, a pierdut peste 3 milioane de dolari în cel puțin trei ocazii diferite. El a fost numit „Cel mai amuzant jucător de poker de pe Twitter” de Bluff Magazine și este, de asemenea, co-fondatorul Victory Poker.

Getty

Cariera in actorie

Pe lângă jocul său de poker, a mai apărut în filmele „Olympus Has Fallen”, „Lone Survivor”, „The Other Woman”, „Extraction”, „The Equalizer”, „Cat Run 2” și „Cat Run 2” din 2016. Câini de război.”

Probleme legale

Bilzerian a ajuns să dea în judecată producătorii din Lone Survivor, plângându-se că a împrumutat companii 1 milion de dolari în schimbul unui minim de 8 minute de timp de ecran și 80 de cuvinte de dialog. În versiunea finală a filmului, rolul său a ajuns să fie mai puțin de un minut cu doar o singură linie rapidă de dialog. Procesul său a urmărit 1,2 milioane de dolari, suma lui inițială a împrumutului plus 20%. Mai târziu a fost renunțat, deoarece Dan a obținut atât de multă publicitate în jurul problemelor și se pare, că a ajuns să câștige oricum 1,5 milioane de dolari din investiția sa, succesului filmului.

Dan a fost exclus de la un club de noapte din Miami în august 2014 pentru că la lovit pe modelul Vanessa Castano în față în timpul unei altercații. Dan a declarat că Vanessa și o altă femeie i-au atacat iubita. Castano la dat în judecată pe Dan pentru 1 milion de dolari pentru rănile sale.

Mai târziu în acel an, Dan a fost implicat într-un proces cu actrița pornografică Janice Griffith. Se pare că a aruncat-o de pe acoperiș și într-o zonă, ca parte a unei ședinte foto pentru Hustler. Cu toate acestea, a rămas cu un picior rupt când a căzut departe de zonă și a lovit marginea. Ea ia cerut lui Bilzerian 85.000 de dolari pentru rănile sale, pe care el le-a respins. Griffith a încercat apoi un proces atât împotriva lui Hustler, cât și împotriva lui Bilzerian.

În aceeași lună, decembrie, Bilzerian a fost arestat pe aeroportul LAX sub acuzația de fabricare de bombe. Acuzațiile i-au fost renunțate și a fost eliberat în aceeași zi. În februarie 2015, Dan a pledat că nu a contestat acuzația de „nerespectarea neglijenței de a stinge un incendiu în aer liber”. A fost amendat cu 17.231 de dolari.

Social Media

Dan Bilzerian a primit recent un nivel de notorietate oferit încărcărilor sale pe Instagram (are peste 26 de milioane de urmăritori) care relatează un stil de viață uimitor de playboy care l-ar face pe Hugh Hefner însuși invidios. El sa autointitulat Regele Playboy al Instagramului. Stilul său de viață este atât de nebun, dar a avut trei atacuri de cord înainte de vârsta de 32 de ani. Dan a fost prezentat pe podcastul lui Joe Rogan de pe YouTube, unde a explicat evoluția carierei sale în poker și stilul de viață actual.

Etapele valorii nete Dan Bilzerian

Dan a apărut pentru prima dată pe radarul nostru în 2013. Cercetările noastre de la acea vreme estimare valoare sa netă la 50 de milioane de dolari. Astăzi, averea sa netă depășește 200 de milioane de dolari.

2013 – 50 milioane $
2014 – 100 milioane $
2015 – 120 milioane $
2016 – 150 milioane $
2017 – 170 milioane $
2018 – 180 milioane $
Valoare netă Dan Bilzerian 2020 – 200 milioane $

Viata personala

Bilzerian și-a anunțat candidatura pentru a candida la funcția de președinte al Statelor Unite în iunie 2015. El a ajuns să-l susțină pe Donald Trump în 2016.

În august 2018, Dan a zburat în Armenia împreună cu fratele său Adam și tatal Paul pentru a depune jurământul pentru a obține cetățenia armeană. În timp ce era acolo, a vizitat un poligon de tragere și a tras cu arme. Guvernul Azerbaidjanului a trimis o notă de protest Departamentului de Stat al SUA. Un tribunal din Baku a emis un arest pentru Bilzerian și la trecut pe lista de urmărire internațională.

Dan a fost prezent la împușcătura în masă din Las Vegas, pe 1 octombrie 2017. Se filmează de mai multe ori în aceeași seară și postase videoclipuri pe Instagram-ul său. În primul videoclip, el a fost văzut fugind în siguranță. În cel de-al doilea videoclip pe care la încărcat, el a declarat „Trebuia să iau o armă. Mă întorc naibii înapoi”; cu toate acestea, în videoclipul său final, el se îndreptă spre casă și a fost văzut afirmând „Nu cred că sunt multe ce pot face”. A existat multă dezbatere media cu privire la deciziile lui în aceeași noapte.

Dan Bilzerian Real Estate

Dan a trăit cea mai mare parte a ultimului deceniu în Hollywood Hills, Bel Air și Las Vegas. Din punct de vedere fiscal, reședința principală a lui Dan este Las Vegas, Nevada. În 2014, a cumpărat o casă cu 5 dormitoare în Summerlin South pentru 4,1 milioane de dolari. El a vândut acea casă în 2017 pentru 5,1 milioane de dolari și apoi a cumpărat o casă nouă în apropiere pentru 10 milioane de dolari. În 2018, Dan a închiriat un conac Bel Air absolut enorm, cu patru etaje și 12 dormitoare, pentru 50.000 USD pe lună. Anterior cheltuise 39.000 de dolari pe lună pentru a-și închiria casa din Hollywood Hills. În noul său conac, pe care să propună să-l facă să se simtă ca un club de noapte, există o pistă de bowling cu două benzi, o cramă, un cinematograf, o sală de sport și cinci baruri.

Mai jos este un video al enormului conac Tampa unde a copilărit Dan:

Articolul precedentJamie Oliver
Articolul următorSala Tamron

Related Articles

Ultimele articole