Cum sa fi sexy la birou – sex si frumusete

Cum sa fi sexy la birou – sex si frumusete

Ce trebuie sa purtam la birou? Chiar daca nu lucram intr-o companie sau intr-un domeniu unde ne sunt impuse anumite reguli vestimentare, este destul de greu sa ne hotaram asupra vestimentatiei pe care trebuie sa o purtam la locul de munca.
Chiar daca astazi se promoveaza libertatea si drepturile individului, stii ca exista totusi anumite limite ale vestimentatiei office pe care nu trebuie sa le depasesti. Daca reprezinti o companie serioasa, hainele tale trebuie sa fie la fel de serioase.
Dar o rochie sexy pentru birou? Daca vrei sa iti pui in valoare feminitatea prin vestimentatie, ce faci? Te imbraci sexy la birou sau nu?
Hainele sexy atrag atentia. Doar pentru asta sunt create, nu? Daca intri in birou purtand o fusta mini si (sau) un decolteu indraznet, vei fi cu siguranta in centrul atentiei. Probabil vei primi foarte multe complimente, mai ales de la colegii de sex masculin care vor fi incantati de aparitia ta, insa ai mare grija! Te poti pune singura intr-o lumina nu tocmai placuta daca te imbraci provocator la locul de munca.
Aspectul fizic este foarte important, mai ales daca intri adesea in contact cu alte persoane din exteriorul companiei. Desigur, tu esti libera sa te imbraci cum vrei, insa atunci cand mergi la intalniri sau sedinte reprezinti o companie, nu un stil personal.

Nicio companie nu va interzice hainele sexy atata timp cat aspectul tau nu va influenta comportamentul colegilor sau al clientilor. Deci, iti poti pune in valoare feminitatea purtand haine sexy la birou, insa trebuie sa gasesti granita dintre aspectul sexy si cel provocator. La birou ai dreptul sa fii sexy, insa nu ai dreptul sa fii provocatoare sau vulgara.
Accesoriile subtile sunt ideale pentru a-ti pune in valoare feminitatea, fara a risca sa depasesti granita de care vorbeam mai sus. Atata timp cat gasesti un echilibru intre “prea mult” si “prea plictisitor”, vei descoperi ca poti sa fii sexy si feminina purtand orice, chiar si la birou.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole