Cum să faci o femeie să vrea intalniri sex

Principalul lucru care face ca o femeie să vrea intalniri sex cu un bărbat este abilitatea sa de a declanșa sentimente intense de atracție sexuală atunci când ea interacționează cu el în persoană.

De exemplu: Dacă un tip prezintă încredere, carisma și farmec în timp ce interacționează cu o femeie, ea va avea în mod automat sentimente sexuale pentru el.

Dacă se bazează apoi pe sentimentele sale de atracție sexuală, făcând-o să râdă și făcând-o să se simtă feminină în comparație cu masculinitatea lui (adică cum gândește, simte, vorbește, se mișcă, se comportă), atunci va simți mai mult decât suficientă atracție sexuală pentru a dori intalniri sex.

Atracția sexuală este ceea ce face o femeie să vrea să facă sex cu un tip sau să înceapă apoi o relație cu el. Dacă o femeie nu se simte atrasă sexual de un bărbat, poate că vrea să fie prietenul său și să experimenteze sentimente prietenoase pentru el (de exemplu, „Este un tip atât de drăguț” sau „E ca un frate pentru mine”), dar nu va prezenta interes pentru a se culca vreodata cu el.

Dacă vrei să să obțineți intalniri sex cu o femeie, principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-i declanșați sentimentele de dorință sexuală prin modul în care interacționați cu ea.

sex

Când ea se simte atrasă sexual de dvs., atunci va aprecia faptul că sunteți, de asemenea, un tip bun. Atunci când afișați trăsăturile și comportamentele de personalitate care sunt în mod natural atrăgătoare pentru femei (de exemplu, încrederea, făcându-o să se simtă feminin, spre deosebire de masculinitatea ta, făcând-o să râdă), o femeie se va simți atrasă de tine fără să faceți nimic și va dori intalniri sex.

Deoarece o faceți să simtă dorință sexuală și acel sentiment se dezvoltă, cu cât interacționați mai mult cu ea, atunci ea va dori să elibereze acea tensiune cu sărutări și sex.

Pentru majoritatea femeilor, atracția pe care o simt pentru bărbați are mai puțin de-a face cu felul în care arată tipul și mai mult de a face cu modul în care o face să se simtă atunci când interacționează cu ea. Mulți tipi trec prin viață crezând că trebuie să aibă aspectul fizic pe care îl caută o femeie, altfel ea nu se va simți atrasă. Cu toate acestea, ei se înșeală.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole