cum sa faci bani multi-incepe o afacere

cum sa faci bani multi-incepe o afacere

In momentul de fata economia romaneasca este intr-o continuua miscare, ce tinde cu pasi repezi catre economia Uniunii Europene. Ca mai avem mult de munca, asta este un lucru deja stiut. Cert este ca lucrurile au inceput sa se miste si la noi. Tinerii sunt interesati din ce in ce mai mult, de job-uri care sa le poate oferi atat un mediu dinamic, pentru a-si putea pune in evidenta calitatile, dar si o siguranta financiara.

Sunt forte cautate locurile de munca in zona fondurilor de investitii, a marketingului, a leasing-ului imobiliar si cele din domeniul IT. Asta si pentru ca sunt cele mai bine platite. Nu prea se mai face in ziua de astazi munca voluntara. Asa ca banii, chiar daca multi nu recunosc, sunt foarte importanti. Si pe buna dreptate. Daca ai urmat o facultate si meseria ta de baza este foarte cautata nu cred ca se mai pune intrebarea daca vrei intr-adevar sa lucrezi in acel domeniu sau daca vrei sa urmezi altceva? Sunt putini cei care renunta la o meserie destul de apreciata pe piata locurilor de munca, pentru a face altceva doar dintr-o mare pasiune. Acestia merita tot respectul, insa ar fi bine sa fim mai practici si sa alegem ceva care se cere in momentul de fata.
Asa cum am spus in domeniul IT se castiga bine, dar in ultima perioada cerintele sunt mult mai stricte. Se cauta specialisti pe anumite segmente. Si problema specialistilor se pune si in celelalte domenii cm ar fi cel managerial. Se cauta directori in vanzari, directori de resurse umane, directori financiari. La mare cautare sunt si posturile din domeniul financiar-bancar si cele din domeniul financiar-contabil.
Cum in ultimul timp piata imobiliara a explodat se cauta specialisti in domeniul leasing-ului imobiliar, in cel al evaluarii imobiliare. Agentiile imobiliare se dezvolta foarte bine iar comisioanele pe care le percep nu sunt deloc de neglijat. Asa ca meseria de agent imobiliar este bine platita si nu e grea deloc.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. meseria de agent imobiliar este incredibil de grea, nu grea! in schimb daca stii ce ai de facut si muncesti foarte mult, eforturile iti sunt foarte bine rasplatite, nu bine.
    p.s: voi astia care vorbiti fara sa cunoasteti fenomenul, stiti cum e sa nu faci un ban 6 luni? sau cate agentii dau faliment in fiecare zi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole