Cum sa ai sani mai mari – Dieta si marimea sanilor

Cum sa ai sani mai mari – Dieta si marimea sanilor

Dieta este cea care trebuie luata in primul rand in considerare atunci cand vorbim despre sanatate si despre cum ne putem asigura o viata cat mai lunga. In afara de asta, s-a stabilit ca o dieta propice si echilibrata este esentiala pentru frumusete si pentru acea stralucire proprie tineretii.
Dieta si sanatatea femeilor
Stiati ca exista o legatura intre dieta si marimea sanilor? Este una dintre cele mai bune solutii pentru femeile care cauta optiuni pentru a deveni mai sexy si mai atragatoare. Si in ce priveste acest subiect, cunoasteti hrana care va poate marii sanii? Stiati ca produsele din plante sunt benefice pentru dezvoltarea tesutului mamar, si pentru organism in general?

Componentele plantelor
De ce este acest gen de hrana foarte recomandat pentru femeile care-si doresc un bust mai generos? Secretul rezida in anumiti componenti ai plantelor si anume phytoestrogenul. Daca termenul va este familiar este din cauza ca se leaga de estrogen, ce are numeroase functii in sistemul de reproducere feminin. Nivelul de estrogen este ridicat in perioada pubertatii, in timpul ovulatiei si in timpul sarcinii.

Hrana ce mareste sanii este bine tolerata de organismul feminine, aceasta datorandu-se phytoestrogenului existent. Mai jos sunt cateva sugestii de hrana pe care o puteti integra in dieta, in vederea mentinerii unui corp sanatos si a maririi bustului.

Hrana traditionala
Este vorba in primul rand despre schinduf, cunoscut in botanica sub denumirea de Trigonella. Planta respectiva a fost folosita pe scara larga in bucataria traditionala din Asia pentru aroma ei deosebita, precum si in practicile medicale pentru abilitatea sa de a reduce nivelul de colesterol si pentru proprietatile sale anticancerigene. La segmental feminin, schinduful are avantajul de a mari lactatia, acest lucru fiind legat de efectul de marire a bustului si a tesutului mamar.

Din medicina antica chinezasca vine dong quai, cunoscuta si sub numele de Angelica sinensis si care are diferite folosinte, de la coagulant pe timpul perioadei menstruale, marirea sanilor si proprietati de reglare hormonala.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole