Culoarea ojei pentru unghii

Culoarea ojei pentru unghii

De cele mai multe ori, îţi dai seama de calitatea ojei alese abia după ce te dai cu ea. Există, însă, anumite detalii pe care e bine să le ai în vedere, când pleci la cumpărături.
 
De regulă, este indicat să foloseşti penculoarea-ojei-pentru-unghiitru unghiile tale ojă care nu conţine acetonă. Înainte de a aplica oja colorată însă, e musai să-ţi protejezi unghiile cu un strat de lac transparent.

Când vrei să-ţi cumperi o ojă, imaginează-ţi ce culoare ar da mai bine pe unghiile tale şi ţine cont de faptul că vopseaua arată diferit pe unghii, faţă de culoarea prezentată în poza de pe sticluţă.

E important să verifici fluiditatea ojei – dacă nu cade nicio picătură de vopsea de pe periuţă în cinci secunde, oja e prea vâscoasă. Rezultatul va fi că o vei aplica mai greu pe unghii şi se va coji mai repede. În cazul acesta, mai bine las-o în magazin, necumpărată.

Trebuie să fii atentă şi la periuţa din sticla de ojă: aceasta trebuie să aibă perii drepţi, lungi şi cât mai elastici.

Truc: Ojele care au biluţe incorporate în vopsea, pentru a o omogeniza, sunt mult mai bune decât cele simple. Atunci când agiţi sticluţa, biluţele ajută să se amestece bine oja şi astfel, vei obţine o culoare uniformă pe unghii.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole