Cu ocazia sarbatorilor de iarna

Cu ocazia sarbatorilor de iarna


-Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc multa sanatate, fericire si numai impliniri sa-ti aduca noul an!
-Fie ca lumina nasterii Domnului sa va calauzeasca pasii toata viata, iar sarbatorile iernii sa va aduca impliniri, sanatate si numai bucurii! LA MULTI ANI!
-Pruncul Sfant Iisus sa va coboare in suflete si sa va aduca liniste si pace!
-Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!
-Pe la colturi unii spun
ca exista MOS CRACIUN,
ca i-ai scris si c-o sa vina
sa-ti aduca-n pumni lumina,
langa brad si langa foc
sa-ti aduca mult noroc.
-Sfanta sarbatoare a Craciunului s-a va aduca in suflete noblete si bucurii iar langa cetina bradului impodobit, o data cu vraja colindei ingerii cu aripi de nea sa va presare suflete iubire. Craciun Fericit
-Timpul se scurge incet, incet si lasa in urma amintiri placute. Noi oamenii ar trebui sa fim mai ingaduitori si sa ne bucuram de clipele petrecute. Mai este putin si vine Craciunul, o zi a eternitatii. Sa lasam deoparte tristetea, sa ne bucuram cu totii. Cu mici, cu mari, tineri si batrani, sa dam dovada ca suntem romani. O zi de neuitat sa fie pentru toti,Pentru parinti, copii, bunici si nepoti. Sa stim sa pretuim aceasta sarbatoare, alaturi de cei dragi!
-Mos Craciun sa iti aduca tot ceea ce iti doresti si un an nou cu succese, sanatate si bucurii!
-Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani
-Cred ca daca am reusi sa ne deschidem inimile cu adevarat macar o data intr-un an, am putea fi recunoscatori.
-Tu insemni pentru mine ceea ce se semnifica bradul pentru Craciun. Ai verdele ce inseamna viata. In privirea ta eu gasesc acele lumini care ma transpun intr-o atmosfera de sarbatoare, iar Dumnezeu te-a impodobit cu toate culorile curcubeului cerului meu. Pentru mine TU esti CRACIUNUL!
-Am trimis un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun. Pe Mosu’ il mai tin putin la mine ca nu am terminat de impachetat toata dragostea si toti pupicii pe care vreau sa ti le daruiesc de sarbatori…
-Vreau sa-ti marturisesc ceva…. Te iubesc. Da, am realizat lucrul asta azi. Vreau sa-mi petrec toate zilele cu tine, ma gandesc neincetat la tine si vreau sa stii lucrul asta. Toata viata mea am cautat ceva, ceva ce nu stiam ce este… Acum am gasit ceea ce cautatm. Pe tine! Credeam ca alte femei au insemnat ceva in viata mea, dar comparandu-le cu ce insemni tu pentru mine, imi dau seama ca au insemnat prea putin.
-In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole