Cosmina Pasarin masoara penisuri

Cosmina Pasarin masoara penisuri

Oana Zavoranu a aliniat in spatele unui paravan mai multi barbati goi si a pus-o pe invitata sa sa le estimeze dimensiunile dupa conturul zonei intime.
Sotia lui Pepe socheaza din nou. Dupa ce l-a convins pe Lis sa o ia pe Oana de sotie, bruneta a supus-o si pe Cosmina Pasarin la o proba destul de grea. Invitata sa povesteasca una alta, Cosmina a avut parte de o surpriza de proportii. cosmina-pasarin-masoara-penisuri
Gazda a vrut sa-i testeze precizia, supunand-o unui test care a facut-o sa roseasca. Zavoranca a ascuns in spatele unui paravan semitransparent mai multi barbati dezbracati.
Lumina puternica din spatele paravanului lasa sa se vada perfect conturul fiecarui model in parte, incluzand zonele intime.
Folosindu-se de aceasta imagine Cosmina a fost rugata sa estimeze dimensiunile fiecarui barbat in parte. Dupa ce si-a dat cu parerea, vadit incurcata de situatie, dar demonstrand o oarecare pricepere, invitata a fost intrebata care dintre acestea i s-ar potrivi.
„Cea de cinci centimetri”, a spus Cosmina razand. In acel moment a venit a doua surpriza. Penisurile de dupa paravan nu erau decat vibratoare din plastic, asa ca Zavo i l-a oferit pe cel de cinci centimetri, sa-l ia acasa. Brusc, Pasarin s-a razgandit si l-a cerut pe cel de 25.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole