Cosmina Pasarin ia 400 euro ca sa distreze barbatii noaptea in cluburi

Cosmina Pasarin ia 400 euro ca sa distreze barbatii noaptea in cluburi

Cosmina Păsărin a decis să revină la viaţa de noapte, câştigându-şi existenţa ca maestru de ceremonii la petreceri. Recent, vedeta a primit un contract gras, pe periocosmina-pasarin-ia-400-euro-ca-sa-distreze-barbatii-noaptea-in-cluburiada verii, timp în care va fi remunerată cu 400 de euro pe seară pentru a binedispune bărbaţii, în cluburi.

Cosmina a făcut o figură frumoasă cu rolul de amantă pe care l-a jucat în serialul “17” (Prima TV), prestaţia ei fiind apreciată în unanimitate. Ghinionul a făcut ca producţia să fie întreruptă, iar vedeta s-a văzut, brusc, şomeră.

Spre norocul ei, carismatica Păsărin nu a stat prea mult pe tuşă şi s-a angajat la o televiziune on-line, unde a realizat singură singurică o serie de documentare despre industria porno, de la începuturi până în prezent.

Dar, cum banii nu s-au dovedit a fi suficienţi, frumoasa brunetă s-a întors la prima dragoste, meseria de maestru de ceremonii în cluburi, pentru care este remunerată cu sume între 300 şi 500 de euro pe noapte. Şi iată că norocul i-a surâs Cosminei încă o dată şi, recent, a pus mâna pe un contract mai mult decât avantajos.

Astfel, alături de Matteo şi Cristi Stanciu, ea va începe, de la 1 mai, un turneu în 16 dintre cele mai fiţoase cluburi din ţară, unde vor pune muzică şi vor întreţine atmosfera. Surse din anturajul Cosminei ne-au dezvăluit că, pentru prestaţia de fiecare seară, vedeta va primi suma de aproximativ 400 de euro.

În ciuda faptului că profesional îi merge ca pe roate, simpatica brunetă nu stă ca pe roze şi în viaţa sentimentală. Nici unul dintre bărbaţii care roiesc în jurul ei nu s-a ridicat la nivelucosmina-pasarin-ia-400-euro-ca-sa-distreze-barbatii-noaptea-in-cluburi1l pretenţiilor Cosminei, astfel că vedeta nu şi-a găsit, încă, alesul inimii. Marea pasiune a Cosminei rămâne, totuşi, actoria, iar vedeta speră ca anul acesta să prindă măcar un rol într-un serial de televiziune sau într-un film.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole