Connect-R – fata de la tara – dedicatie pentru Moni

Connect-R a compus o piesă-pamflet pentru provinciale
«Fata de la ţară», dedicaţie pentru Moni

Ironizaţi în bancuri şi reclame, Moni şi Iri sunt luaţi la mişto şi pe note muzicale. După ce în 2006 Puya le-a dedicat Columbenilor melodia “Mişcă-te”, Connect-R pune sare pe rană şi lansează altă piesă cu mesaj usturător. fata

Cea mai comentată familie din România a devenit sursă de inspiraţie pentru reclame la pâine, anecdote şi mai nou, pentru melodii-satiră. Cel mai recent manifest artistic la adresa domnişoarelor plecate la vânătoare de bărbaţi vine din partea lui Connect-R, deh, omul şi el păţit la rândul lui.

“Am îndrăgit o fată din provincie, care după două săptămâni a început să-mi ceară bani de chirie”, ne-a povestit solistul, aproape înfuriat. Propria experienţă, dar şi alte zeci de exemple din showbiz l-au inspirat pe Connect-R, care, cât ai zice peşte, a scris versurile melodiei intitulate, “Fata de la ţară”. “Piesa e pentru toate aceste De(monice) Columbence”, a anunţat cântăreţul, recent, la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani” (Antena 1).

Contactat pentru a detalia mărturisirea-şoc, solistul a mai îndulcit-o, dar a păstrat substanţa. “În ultimul timp am început să o admir pe Monica pentru că munceşte foarte mult şi îşi câştigă singură banii. Melodia e o satiră, un pamflet şi este dedicată tuturor domnişoarelor care au impresia că un corp frumos le asigură un trai fără griji”.

Monica: „Nu m-am simţit vizată!”

Soţia lui Iri nu a fost deloc surprinsă de acest atac deloc subtil venit din partea lui Connect-R: “Nu fac parte în nici un caz din profilul fetelor pe care el le-a descris, din nici un punct de vedere. Nu cred că se referea la mine. Nu m-am simţit deloc vizată”, ne-a declarat Monica, pe un ton scăzut
al vocii.

Videoclip gratis

Cel mai controversat cuplu al momentului, Mihaela Rădulescu şi Dani, s-au oferit să se implice în promovarea piesei. Astfel, “matinalul” de la Antena 1 va organiza casting-ul pentru a o alege pe “fata de la ţară”, iar, peste două săptămâni, Mihaela va regiza, fără nici o pretenţie financiară, videoclipul.

Acestea sunt versurile!

E genu’ de fată crescută la ţară
Cu şuncă afumată şi pâine de secară
Sânii ei, mamă, te omoară
Arată de parcă atunci când trage aer
nu-l mai dă afară
Se mişcă sexy prin lanu’ de porumb
Mamă, mamă, mamă, ce fund rotund…

Plecată de la ţară, din casa natală
Ajunge-n Capitală ca să fie fatală
Şi-a luat ruj de 500 de mii
Fusta roşie e mini, de se văd bikini
O arde-n cluburi sus pe cuburi,
Sus pe tocuri face opturi şi şuruburi
Mă apropii de ea, tremur din cap până-n călcâie
Încerc să îi vorbesc, dar mă bâlbâi
Se lasă jos, până la sol
Şi din priviri spune “Vreau
shopping în mall”
Acum tot ce vrea ea îşi permite
Căci pe Ion al ei a
început să-l uite”
Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole