Citate Celebre | Citate motivationale Donald Trump

Citate Celebre Citate motivationale Donald Trump

Cea mai bună cale de a învăța este studierea succeselor și eșecurilor din industria ta. Donald Trump

Priviţi soluţia, nu problema! Şi nu renunţaţi niciodată, din absolut niciun motiv. Acest gând merită spus, reţinut şi aplicat întotdeauna. Este foarte important.

Banii nu au fost niciodată o mare motivaţie pentru mine, ci doar modalitatea de a ţine scorul. Plăcerea adevărată este să joci jocul.

Forţaţi-vă norocul! Vechiul proverb care spune: „Cu cât muncesc mai mult, cu atât sunt mai norocos” este foarte adevărat.

Precizia, instinctul si ritmul sunt in egala masura necesare pentru a deveni extraordinar.

Întrebaţi-vă: „Ce mă prefac că nu văd?” S-ar putea să existe nişte oportunităţi extraordinare chiar în jurul vostru, chiar dacă lucrurile nu arată atât de bine. Marile obstacole se pot transforma în mari victorii.

Încerc să învăţ din trecut, dar îmi plănuiesc ca pe viitor să mă concentrez pe prezent.

Concentraţi-vă! Întrebaţi-vă la ce ar trebui să vă gândiţi acum. Ignoraţi interferenţele. În această epocă a sarcinilor multiple, este o tehnică valoroasă, care trebuie dobândită.

Experienţa m-a învâţat câteva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cât de bine sună ceva pe hârtie. Al doilea este că în general eşti mai câstigat dacă rămâi alături de ceea ce cunoşti, iar al treilea lucru este că uneori, cele mai bune investiţii sunt cele pe care nu le faci.

Dacă tot gândeşti fără o direcţie anume, măcar gândeşte la nivel mare.

Întrebaţi-vă: “Ce mă prefac că nu văd?” S-ar putea să existe nişte oportunităţi extraordinare chiar în jurul vostru, chiar dacă lucrurile nu arată atât de bine. Marile obstacole se pot transforma în mari victorii.

„Viziunea ramane viziune pana te concentrezi asupra ei, faci ceea ce trebuie facut si o aduci la pamant, unde va fi de folos”

Un pont bun pentru golf, încearcă să lovești ușor și bine și prefă-te că nu contează. Apropo, e valabil și în viață.

Un pont bun pentru golf, încearcă să loveşti uşor şi bine şi prefă-te că nu contează. Apropo, e valabil şi în viaţă.

Nu renunţa niciodată. Cei mai mari rataţi din lume sunt cei ce renunţă. Fiţi pasionaţi de ceea ce faceţi! Dacă vă place ceea ce faceţi, nu vi se va părea niciodată că munciţi din greu.

Aveţi încredere în voi! Dacă nu, nimeni altcineva nu va avea. Gândiţi-vă la voi ca la o armată formată dintr-un singur om.

A fi incapatanat este una dintre conditiile principale pentru a fi un invingator”

Fii atent pe cine calci când urci, că vei întâlni aceiași oameni la coborâre.

Gândiţi precum un învingător! Acest lucru vă va ajuta să vă concentraţi în direcţia cea bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here