Cindy Crawford

Care este valoarea netă a lui Cindy Crawford?

Cindy Crawford este un model și o femeie de afaceri americană care are o netă de 400 de milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soțul ei, antreprenorul de tequila Rande Gerber, un antreprenor de mare succes care a co-fondat Casamigos tequila împreună cu George Clooney. Sunt căsătoriți din 1998 și au două fiice. Pe cont propriu, averea lui Cindy ar depăși cu ușurință 200 de milioane de dolari.

Cunoscută pentru alunița ei de deasupra buzelor, Cindy Crawford este una dintre cele cinci „Supermodele originale”, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington și Tatjana Patitz. „Sănătatea bărbaților” a numit-o una dintre cele mai tari 100 de femei din toate timpurile, iar VH1 a clasat-o pe locul 3 în lista celor 40 de cele mai fierbinți din anii 90. De asemenea, a fost inclusă pe lista celor 3. 50 de cei mai frumoși oameni a revistei „People” în 2002. De-a lungul anilor, Cindy a apărut în videoclipuri muzicale pentru artiști George Michael, Jon Bon Jovi, Duran Duran și Taylor Swift. Ea a găzduit „House of Style” de la MTV din 1989 până în 1995 și a apărut în serialul „3rd Rock from the Sun”, „Conform Jim”, „Wizards of Waverly Place” și „Cougar Town”.

Tinereţe

Cindy Crawford sa născut Cynthia Ann Crawford pe 20 februarie 1966, în DeKalb, Illinois. Ea a crescut cu mama Jennifer (casier de bancă), tatăl Dan (electrician) și surorile Chris și Danielle. Cindy mai avea un frate, Jeffrey, care din păcate a murit de leucemie în copilărie când avea doar 3 ani.

Crawford a urmat liceul DeKalb și a participat la o ședință de modă pentru un magazin local în timpul anului junior. Mai târziu în acel an, fotograful Roger Legel a făcut fotografia lui Cindy pentru „DeKalb Nite Weekly”, iar vârsta de 17 ani, ea a fost locul doi la concursul Look of the Year de la Elite Model Management. Crawford a fost promotorul liceului și când a absolvit în 1984 și a urmat pentru scurt timp Universitatea Northwestern cu o bursă de inginerie chimică. A abandonat facultatea pentru a se concentra pe modeling, iar după ce sa mutat la New York, a fost semnată de agenție de modeling Elite New York în 1986.

Carieră

Crawford a fost unul dintre cele mai populare supermodele ale anilor 1980 și 1990, apărând pe coperțile a sute de reviste, inclusiv „Vogue”, „People”, „Cosmopolitan” și „Elle”. Ea a participat la spectacol pentru Versace, Chanel, Calvin Klein și alți alți designeri importanți și a fost prezentată în campanii pentru Oscar De La Renta, Valentino, Revlon, Maybelline și altele. În 1990, a jucat pe coperta „British Vogue” alături de Campbell, Evangelista, Turlington și Patitz și a apărut alături de ei în videoclipul muzical „Freedom ’90” al lui George Michael. În 1992, Cindy a lansat primul videoclip de antrenament, „Cindy Crawford: Shape Your Body” și a urmat cu „Cindy Crawford: The Next Challenge Workout” din 1993, „Cindy Crawford: A New Dimension” din 2000. și „Mini -Muscles with Cindy Crawford and the Fit-wits” din 2001. În 1989, MTV ia oferit lui Crawford propria emisiune, „House of Style, și ea a găzduit-o până în 1995. A jucat în reclame Pepsi la începutul anilor 1990, inclusiv într-o care a fost difuzată în timpul Super Bowl XXVI. În 1995, Cindy a jucat rolul unui avocat în acțiune. thriller-ul „Fair Game” și a apărut în „54” ​​​​din 1998 ca o celebritate patronă a celebrei discoteci.

Cindy sa retras din modeling cu normă întreagă în 2000, iar în 2005, a creat linia de produse de frumusețe Meaningful Beauty împreună cu Dr. Jean-Louis Sebagh. Ea a lansat linia de mobilă Cindy Crawford Home Collection în 2005 și linia de bunuri pentru casa Cindy Crawford Style (pentru JC Penney) în 2009. De asemenea, sunt o linie de mobilă numită Cindy Crawford HOME cu Raymour & Flanigan. În mai 2011, a ieșit din pensie pentru a apărea pe coperta „Vogue Mexico”, iar pe coperta „Vogue Paris” împreună cu fiica ei în aprilie 2016. În 2015, a lansat „Becoming”, o carte pe care ea a co- scris cu Katherine O’Leary, iar în 2017, a participat la prezentarea de modă de primăvară/vară Versace în onoarea regretatului Gianni Versace. În 2018, Cindy și soțul ei au devenit coproprietari ai Nate’

Victor Boyko/Getty Images

Viata personala

Cindy sa căsătorie cu actorul Richard Gere în Las Vegas pe 12 1991 și au divorțat în 1995. Ea a continuat să se căsătorească cu Rande Gerber, un om de afaceri și fost model, pe 29 mai 1998, iar fiul lui Presley l-au întâmpinat pe 2 iulie 1999. și fiica Kaia la 3 septembrie 2001; ambii copii au călcat pe urmele părinților și au urmat cariere de model. Crawford este pasionată de muncă de caritate și a susținut programul de oncologie pediatrică al Universității Wisconsin-Madison (unde fratele ei a primit tratament pentru cancer), precum și organizații caritabile care sunt dedicate leucemiei la copii. Cindy este membru al consiliului de administrație al celebrităților Ronald McDonald House Charities, al consiliului onorific al Fundației pentru Cercetarea Mielomului Multiplu și al comitetului onorific al California Wildlife Center.

Imobiliare

Cindy și Rande dețin sau au deținut o serie de proprietăți extrem de impresionante de-a lungul deceniilor. Câteva exemple notabile includ:

În 1998, Rande și Cindy au plătit 1,85 milioane de dolari pentru prima lor casă pe malul oceanului în Malibu. Ei au listat această casă spre vânzare în 2019 pentru 7,5 milioane de dolari. Înainte de ao scoate la vânzare, au închiriat această casă pentru 45.000 USD pe lună.

În 1999, familia Crawford-Gerber a plătit 4,8 milioane de dolari pentru o proprietate masivă pe malul oceanului în Malibu. În 2015, au plătit 50,5 milioane de dolari pentru proprietatea din două parcele de alături pentru a crea un complex de 6 acri. În 2018, jumătate din proprietatea a vândut pentru 45 de milioane de dolari. Iată un video al proprietății de când a fost listată:

În 2017, i-au plătit muzicianului Ryan Tedder 11,625 USD pentru unul dintre conacele sale din Beverly Hills.

Anterior dețineau un conac în comunitatea uber-exclusivă El Dorado Golf & Beach Club din Los Cabos, Mexic. Partenerul de tequila al lui Rande, George Clooney, era proprietarul casei de alături. În aprilie 2016, un miliardar mexican a plătit 100 de milioane de dolari pentru a cumpăra ambele case deodată, 50 de milioane de dolari.

Anterior dețineau o proprietate de 23 de acri pe dealurile de deasupra Malibu, care la un moment dat a fost o tabără pentru copii. Ei au cumpărat proprietatea în 2014 pentru 6 milioane de dolari, au cheltuit milioane pentru modernizări și renovări, apoi au vândut-o pentru 13,3 milioane de dolari în 2016.

Articolul precedent254 Mesaje De Buna Dimineata
Articolul următorPhil Anselmo

Related Articles

Ultimele articole