Chirurgia plastica nereusita a lui Zac Efron: Se poate inversa o astfel de procedura?

Numele lui Zac Efron a fost pe buzele tuturor, deoarece a starnit zvonuri despre operatii estetice. Cand utilizatorii retelelor de socializare i-au marit fata, au observat ca maxilarul si buzele lui Zac aratau diferit, asa ca acum toata lumea se intreaba daca a suferit o operatie plastica .

Multi spera ca Zac nu a apelat la operatii estetice, dar cred ca este foarte posibil sa fi facut asta, deoarece jumatatea inferioara a fetei lui arata foarte diferit.

Multi cred ca Zac Efron a suferit o interventie chirurgicala plastica, insa potrivit unui chirurgului plastician: „Zac arata destul de diferit, cu maxilarul mai lat, mai ales in dreapta. Banuiesc ca ar fi avut injectii de umplere pentru a-si remodela maxilarul.”

Prin aceste umpluturi ar insemna ca i-a facut ceva la fata, dar in realitate nu a apelat la operatii estetice.

Dupa meme-urile care s-au raspandit prin retelele de socializare despre noul look al lui Zac Efron, multi oameni s-au intrebat daca o procedura de chirurgie plastica poate fi inversata. Deci, hai sa raspundem.

Este posibil sa inversati o procedura de chirurgie plastica?

In timp ce unele proceduri de chirurgie plastica pot fi reversibile sau pot oferi doar rezultate temporare, inversarea efectelor poate fi dureroasa, costisitoare sau imposibila. Acesta este motivul pentru care chirurgii plastici autorizati ar trebui sa discute despre asteptarile pacientilor lor pentru procedurile chirurgicale alese, precum si despre logistica planului chirurgical, timpul de recuperare si rezultatul asteptat.

Procedurile chirurgicale mai invazive, cum ar fi operatiile nasului, remodelarea urechilor, precum si liftingurile fetei, sprancenelor si pleoapelor, nu sunt neaparat reversibile, dar pot fi refacute daca nu sunteti multumit de rezultate . Cu toate acestea, deoarece acestea sunt operatii care necesita taieturi si anestezie, nu va asteptati la o remediere rapida. Medicul dumneavoastra poate face ajustari, dar nu va veti putea „intoarce” la vechiul aspect. Prin urmare, este important sa va consultati cu medicul dumneavoastra despre procedurile de chirurgie plastica inainte de a opta pentru una.

Cum sa eliminati imbunatatirile cosmetice?

Iata cateva proceduri care pot fi inversate:

  • Filler pentru buze/obrazi – Fillerele precum Juvederm si Restylane dureaza intre trei luni si doi ani. Cu toate acestea, pacientii care doresc sa indeparteze materiale de umplutura pot primi injectii cu hialuronidaza, care este o enzima care descompune volumul de umplutura in zona tratata. Indepartarea materialului de umplutura nu produce intotdeauna un aspect uniform si pacientii pot observa o oarecare asimetrie in rezultate. De asemenea, pot exista riduri si piele in exces daca o cantitate mare de material de umplutura este indepartata simultan. Exista si alte materiale de umplutura, cum ar fi Radiesse si Sculptra, care nu pot fi indepartate, dar se vor estompa in cele din urma de la sine.
  • Implanturi de obraz – Implanturile de obraz pot fi indepartate mai usor decat materialele de umplutura, deoarece medicul poate face o incizie care sa le permita indepartarea implantului.
  • Implanturile mamare – Deoarece implanturile dureaza doar 10-15 ani, acestea vor trebui inlocuite la un moment dat in viitor. Sunt femei care decid sa le indeparteze complet din motive de sanatate sau estetica. Trebuie remarcat faptul ca procesul de indepartare a unui implant este adesea mai dificil decat punerea implantului.
  • Implanturi fesiere: Deoarece pacienta trebuie sa fie cu fata in jos in timpul interventiei chirurgicale cu implanturi la nivelul capului, procedura este considerata mai dificila decat indepartarea implantului mamar. Chirurgul trece prin aceeasi incizie in care a fost introdus implantul in corpul pacientului. In functie de dimensiunea implantului care a fost plasat pentru prima data de catre chirurg, poate exista un aspect lasat sau o oarecare lasare in fese dupa procesul de indepartare. Unii medici recomanda o procedura mai complicata numita „capsulectomie” in care chirurgul indeparteaza zona tare care s-ar fi putut forma in jurul implantului. Aceasta procedura este adesea recomandata datorita capacitatii sale de a preveni probleme precum chisturile.

Discutati intotdeauna asteptarile dumneavoastra cu chirurgul plastician inainte de a alege orice procedura chirurgicala, astfel incat sa stiti la ce fel de rezultate sa va asteptati.

Articolul precedentNorman Lear
Articolul următor148 Mesaje De Paste

Related Articles

Ultimele articole