Celebritati care au devenit vegetariene

6Cuplurile care stau deoparte de produsele animale raman impreuna. Cel putin asta este filosofia lui Ellen si Portia De Generes. „Cand Ellen si cu mine ne-am cuplat, eu purtam blana si Ellen purta o piele foarte scumpa italiana. Ea m-a certat ca purtam blana si m-a intrebat de ce o vulpe ar fi mai importanta decat o vaca. Am mers cu aceasta idee pana la capat si acum am devenit vegetariene.”

Ar trebui sa stii ca Alanis Morrisette s-a luptat cu anorexia cu bulimia si cu o relatie nesanatoasa cu mancarea. Dar totul s- a schimbat  cand a descoperit o carte (Eat to love) si a devenit vegetariana si participant al maratonului.

Uneori celebritatile vegetariene convertesc si alte celebritati. Tobey Maguire a transformat-o si pe Natalie Portman intr-o vegetariana. „Eram in preajma lui Tobey la repetitiile pentru un film si am aflat ca e vegetarian. I- am spus ca asta chiar e dragut. Sunt sincera in privinta grijii fata de animale. Stii,oule si produsele din lapte contin o urma de disconfort al animalellor de asemenea”, spune Natalie.

Apropo de Tobey Maguire, actorul este mereu vegetarian cu exceptia momentelor cand trebuie sa se ingrase pentru un rol. Atunci mananca lactate si oua. Dar sub nici o forma nu va permite o urma de piele in casa lui. Invitatii trebuie sa lase toate hainele din piele si pantofii in afara casei lui. Se pare ca mirosul pielii ii face rau.

Ca parte din planul vegetarian al lui Heather Mills, e a sustine sa incepem sa bem lapte de la sobolani si caini pentru a ajuta planeta. Hai sa ne gandim la asta…NU!

Woody Harrelson a fost un vegetarian pentru ultimii 25 ani in special pentru ca lipsa lactatelor l-a scapat de acnee.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole