Cele mai lungi mesaje de dragoste pentru el

Este foarte important să-ți tratezi partenerul cu grijă, să-l faci să se simtă special și să-i lași un zâmbet să înflorească pe buze în fiecare zi într-o relație sau căsnicie. Și, în mod surprinzător, toate aceste sarcini pot fi realizate cu un gest foarte simplu – trimiterea de mesaje de dragoste pentru el lungi.

Mesaje de dragoste lungi pentru iubit

+ Este copleșitor să te iubesc așa cum o fac, în mijlocul tuturor. Savurez fiecare moment cu tine. Voi sorbi din băutura iubirii tale până când îmi potolește gustul și înlocuiește sângele care curge în venele mele. În timp ce priveam cu disperare viața, tu ai venit și m-ai făcut cel mai fericit om de pe pământ. Cu tine, singurătatea e sigur departe de mine. De la coastă la coastă, îți voi rămâne loială. Ceea ce împărtășim noi, nu pot împărtăși cu altul. Visele noastre sunt mai frumoase decât ținutul Disney, mă fac să vreau să continui să visez cu tine. Te iubesc.

+ Voi alerga până te voi prinde și te voi ține strâns până nu vei dori să pleci. Ai dezlănțuit singurătatea în inima mea și ai stat pe tronul iubirii. Nu am vrut să mă îndrăgostesc, dar nu mi-ai dat de ales. Ești demn să fii plin de dragoste. Ești cel mai strălucitor dintre toate stelele strălucitoare și motivul pentru care sunt fericită. Nu-mi poți rupe inima niciodată, fiindcă bucuria este singurul lucru pe care ești capabil să mi-o dai. Te visez și noapte și zi și te iubesc în fiecare secundă a minutului. Te iubesc, scumpul meu.

+ Să mă iubesc mi-a dat mandatul să te iubesc la nesfârșit. Tu ești motivul din spatele curajului meu. Ești cea mai fascinantă creatură de pe pământ. Nu voi pierde niciodată un minut fără să-ți spun cât de mult te iubesc. Nu pot să-ți răspund cu furie, iubirea este singura limbă pe care ți-o voi vorbi. Te iubesc atât de mult încât se vede. Sunt mândru de felul în care mă simt pentru tine. Zăpada este albă, din cauza purității inimii tale și dragostea este roșie din cauza culorii inimii tale. Te iubesc dragă.

Citește mesaje de dragoste pentru iubitul tău – cele mai frumoase mesaje lungi de dragoste și dor, pentru el.

+ Nu voi fi niciodată departe de tine. Inima mea mă ține lângă tine, deoarece fără tine nu pot respira. Gândul tău îmi dă bucurie și patul meu a devenit locul meu preferat, deoarece acolo îmi amintesc despre tine. Haide să călătorim împreună prin lume și să ne cucerim temerile împreună. Ca un duet perfect, vom crea cele mai bune personaje amoroase din lume. Tu și cu mine vom învăța lumea cum se simte dragostea adevărată. Îți voi acoperi rușinea, îți voi schimba aripile rupte și-ți voi păstra demnitatea. Uită-te în ochii mei și vezi ce simt pentru tine.

+ Lumea nu este un loc sigur, de aceea prefer să te țin în inima mea. Să înotăm în oceanul iubirii de la coastă la coastă. Spune-mi de ce ai nevoie și ți-l dau. Arată-mi cum te simți și voi fi fascinată de asta. Nu noi am construit dragostea, dar dragostea ne-a construit într-un suflet mare. Ești sufletul meu pereche și nu-ți voi tulbura niciodată spiritul. Tu ești dimineața, prânzul și seara mea. Tu deții puterea soarelui și deții cheia inimii mele. Dacă ți-am greșit, nu voi eșua să-mi cer scuze, iar dacă mi-ai greșit, te voi ierta înainte de a cere. Te iubesc.

+ Voi fi îngerul tău când vei fi blocat. Dacă buzele tale sunt uscate, le voi uda cu sărutări și când ești singur, îți voi ține companie cu îmbrățișări strânse. Lumea este făcută pentru noi și eu am fost făcută pentru tine. Nu te pot iubi mai puțin decât mă iubesc pe mine, dar te voi iubi mai mult decât te iubești pe tine însuți. Tu ești bucuria lumii întregi, deoarece aduci lumină pe pământ. Să ne salutăm mereu cu un zâmbet, fiindcă din zâmbetul tău îmi trag bucuria și fericirea. Te iubesc toată ziua.

+ S-ar putea să nu mă pricep la multe lucruri, dar sunt o profesionistă în a te iubi și a te împroșca cu tandrețe și dulceață. Tu ești motivul pentru care îmi voi dori să vin din nou pe lume. Secretul meu îți este cunoscut, deoarece tu știi puterea mea și puterea mea este în iubirea ta. Dacă lumea se întoarce împotriva mea, punctul meu de rupere va fi atunci când îmi părăsești privirea. Visez să fiu a ta și numai a ta și visez că vei fi al meu pentru totdeauna. Te voi iubi tot timpul.

+ Arată-mi defectele tale și îmi va fi dor, arată-mi perfecțiunea ta și o voi prețui. Ori de câte ori treci pe lângă mine, mă simt atât de completă în interior. Voi închide orașul doar ca să poți merge liber. Mulți domni sunt pe lume, dar te remarci prin tot ce ai. Indiferent dacă respiri sau nu, te voi iubi mereu, indiferent dacă dormi sau nu, te voi ghida mereu. Nu voi face puțin din dragostea ta, îmi voi construi întreaga lume pe ea. Îmi place unde ne îndreptăm.

+ Dacă vreau să plec, ceea ce simt mă tot trage înapoi. Nimeni nu iubește mai bine decât tine. Frumusețea de a te iubi m-a lăsat decorată în regină. Vocea ta are o căldură obișnuită, ești pur și simplu unic. Ai gust de suc de morcovi, ești irezistibil. Harul tău mă face să mă închin pământului pe care mergi. Cuvintele tale răsună în inima mea, îmi fac inima să se scufunde de bucurie. Dacă te iubesc astăzi, te voi iubi pentru totdeauna.

+ Dragostea este cel mai frumos sentiment. De nedescris de veacuri. Credincios celor care au avut norocul să-l găsească cu adevărat, sfâșietor pentru cei care au fost părăsiți de el. Dragul meu, de-a lungul anilor petrecuți împreună, am promis să te țin de mâini în fiecare zi, să te sărut pe buze pentru a-ți spune că suntem bine. Dorințele tale vor fi comanda mea și fericirea ta responsabilitatea mea. Te iubesc până la lună și înapoi. Vom îmbătrâni împreună, dar dragostea noastră va fi nouă în fiecare zi.

+ Te voi iubi ca și cum nu am fost niciodată rănită. Te voi face să te simți bine de parcă viața nu a fost niciodată rea. Merită să fii îndrăgostită de tine. Îți voi oferi singura dragoste pe care o am în mine. Îți voi arăta că zâmbetul meu îți aparține, că loialitatea mea este cu tine și visul meu este despre tine. Aș zbura doar pentru a ajunge mai repede la tine, te voi împodobi cu cele mai frumoase lucruri din viață. Datorită ție, îmi voi crea viața din dragoste și ori de câte ori îmi spui că mă iubești, mă voi îndrăgosti din nou de tine. Dragul meu, să nu asculți niciodată pe cei negativi.

Articolul precedentJimmy Page
Articolul următorJonathan și Drew Scott

Related Articles

Ultimele articole