Cele mai frumoase momente intr-o relatie

Cele mai frumoase momente intr-o relatie

Cand iubesti o persoana, iubesti fiecare moment petrecut cu ea, dar primele momente petrecute impreuna iti starnesc emotii puternice si dupa mai mult timp. Acelea sunt momente pe care nu le vei uita niciodata si de care itcele-mai-frumoase-momente-intr-o-relatiei vei aduce mereu aminte cu placere. Primul sarut nu este singura amintire de care te poti bucura cand iti aduci aminte de cum a inceput relatia voastra.
1. Prima intalnire
Intamplatoare sau stabilita. Tensionanta sau relaxanta. Romantica sau nu.
Categoric este de neuitat. Primele impresii, primele atingeri. Aveai in fata ta barbatul cu care urma sa incepi o relatie sau poate ca nici nu stiai asta si surpriza a fost si mai mare.
2. Prima discutie
Nu va mai saturati sa aflati cat mai multe lucruri unul despre celalalt. V-ati simtit de parca ati fi vorbit doar cinci minute, dar ceasul indica cinci ore. Indragostitii au un mod specific de a pierde notiunea timpului; dar voi atunci inca nu stiati ca sunteti indragostiti.
3. Primul sarut
Simplu sau pasional. Reusit sau nu. A fost prima oara cand buzele voastre
s-au atins. Cand ai simtit ca lumea se invarte in jur, ca ti s-au infundat urechile si singurul zgomot, pe care il mai puteai auzi, era cel al inimii tale.

4. Cand te-a prezentat prima oara ca iubita lui
Indiferent ca te-a prezentat prietenilor lui sau parintilor lui ai simtit ca esti oficiala, ai simtit cu mandrie ca esti luata .
5. Prima oara cand ati facut dragoste
Aceasta chiar este o amintire frumoasa care nu mai are nevoie de cuvinte. Insa la fel de importanta ca prima voastra noapte de dragoste este si prima dimineata de dupa…eveniment. Ai regretat sau te-ai simtit complet implinita?
6. Primul Te iubesc!
Cine a facut primul pas? Nu stiai de cate ori sa-i spui pe zi…sau pe seara, sa nu fie de prea multe ori, sa-l exasperezi, sa nu fie de prea putine ori.
7. Prima cearta
Poate ca nu este un moment placut, dar este de neuitat pentru ca impacarea a fost extraordinara. O cearta nu este neaparat un lucru negativ, dar depinde si din ce perspectiva privim problema. Uneori este mai bine ca cei doi parteneri sa-si exteriorizeze sentimentele. E mai bine de stiut, decat sa avem surprize neplacute mai tarziu, dar conteaza si modul in care ne spunem problemele si cata dreptate avem.
Acestea sunt doar cateva momente de neuitat intr-o relatie, va puteti face propria lista de astfel de momente pe care s-o savurati impreuna.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole