Cele mai frumoase declaratii de dragoste de Ziua Indragostitilor

Cele mai frumoase declaratii de dragoste de Ziua Indragostitilor

Dragul meu,
De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte. Cuvintele par ca nu surprind toate subtilitatile si nuantele sentimentelor mele. Poate ca te iubesc pentru felul tau de a fi, atat de deschis si de zambitoar incat e imposibil ca cineva sa nu iubeasca. Poate te iubesc pentru natura ta misterioasa si secreta pe care mi-o arati doar mie, sau poate pentru ca esti cateodata timid si pari atat de neajutorat incat as vrea sa-mi petrec viata protejandu-te. Poate ca te iubesc pentru toate astea sau sunt alte lucruri de care nu-mi dau seama, dar stiu ca pur si simplu te iubesc. Cu multa dragoste de Ziua indragostitilor.

De Ziua Indragostitilor vreau sa ne reamintim toate momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si clipele de fericire ce le-am trait alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca langa tine viata mea a capatat un sens mult mai profund.Tu esti jumatatea care ma completeaza, iubirea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Pana sa te intalnesc, simteam un gol interior, parca imi lipsea ceva vital. Dar acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut de parca nici n- ar fi existat vreodata.
As vrea ca nu doar Ziua Indragostitilor sa fie o sarbatoare a dragostei noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata iubirii…

Cu toata dragostea,…

Orele care le pertrec cu tine par a fi imbalsamate cu un parfum de gradina, raze de lumina, sau oare ca o fantana care curge ling, invelindu-ma intr-o iubire vesnica cereasca. Nu te-am privit niciodata cu ochii, ci doar te-am simtit cu sufletul si inima, caci ce este de vazut se vede cu ochiul, dar ce este de simtit este dragostea pura.
Luna si stelele imi pot fi exemple! Cand renasc in fiecare noapte, iubirea mea renaste si ea, dar devine mult mai adanca. Tu esti singura persoana care ma face sa cad in prapastiile iubirii. Te iubesc.

Iubesc o urma… de parfum, ce m-a facut sa-mi intorc privirile asupra ta… iubesc… o urma a mainii tale… care odata m-a cuprins…. iubesc o urma… o urma a buzelor tale… care odata au pecetluit dragostea noastra… iubesc… o urma… de lacrima… lacrima ce a curs… cand tu ai sters si ultima umbra de zambet… iubesc o urma… ramasa pe inima mea… iubesc… amintirea ta…

As dori ca Ziua Indragostitilor sa-ti fie plina de cat mai multa dragoste! Si asa va fi, daca acest lucru nu depinde decat de mine. Desi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din prima clipa in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum…
Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca… Te iubesc!
Cu multa dragoste de Sfantul Valentin,…

Poate pentru altii dragostea este suferinta si nefericire, dar eu nu simt asta deloc. Pentru ca dragostea ta ma face atat de fericita, cum nu credeam ca voi fi vreodata… Lumea e un loc mai bun cu tine alaturi.
Tu esti cel pe care il iubesc, si cel care imi doresc sa ma iubeasca mereu…
A ta pentru tot restul vietii…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole