Cele 8 Obiecte Norocoase

Cele 8 Obiecte Norocoase

Cele opt obiecte norocoase din Tibet constituie un generator fundamental de buna energie Feng Shui. Energia transmisa de cele 8 Obiecte Norocoase devine si mai favorabila si puternica in ciclul de 20 ani al Perioadei lui 8 (2004 – 2024). Acest remediu fundamental si puternic activator totodata, serveste la generarea de energie pozitiva, diminuarea energiei negative si hranirea sau imbunatatirea feng shui-ului din spatiul respectiv ducand la cresterea exponentiala a fericirii. Este de asemenea un remediu eficient contra situatiilor nefavorabile extreme ce nu pot fi solutionate de alte remedii feng shui.

Acest produs complet contine intr-un pachet unic toate cele opt elemente norocoase care pot aduce noroc deplin, bunastare materiala, inflorire spirituala, pace, incredere si fericire adevarata.

Nodul mistic mareste norocul pe Perioada lui 8, scoica asigura noroc in relatii, baldachinul contracareaza energia negativa, vaza aduce belsug, roata reprezinta succesul şi autoperfectionarea, pestii dubli reprezinta bogatia si banii, lotusul aduce pace iar drapelul victoriei simbolizeaza acumularea de succese.

Cele opt elemente constituie totodata un antidot puternic contra energiilor negative in special in situatiile in care usile sunt asezate toate intr-o singura linie dreapta, usa principala se deschide spre garaj, scara este indreptata sau asezata prea aproape de usa de intrare, usile sunt asezate fata in fata pe o linie dreapta si fortele negative sunt indreptate spre o zona specifica din casa. Expunerea celor Opt Elemente Norocoase contracareaza totodata energiile rauvoitoare ale lunii provocate fie de stelele zburatoare sau de horoscopul personal, ne apara de ghinion si de fortele malefice.

Cele Opt Simboluri Norocoase reprezinta un antidot pentru:
(1) usile asezate fata in fata pe o linie dreapta;
(2) la capatul scarilor langa usa de intrare;
(3) in vecinatatea usii de intrare spre care este orientata un shar chi sau acolo unde este foarte vizibila influenta negativa a stelelor zburatoare;
(4) in spatiile lovite de shar chi (energie negativa).

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole