Cei mai buni carbohidrati care va vor ajuta sa pierdeti in greutate

carb

Carbohidratii, principala sursa de energie, nu sunt numai paste si dulciuri, dar unii contin mai multe fibre, carbohidrati buni, ceea ce face ca straturile de grasime sa se topeasca mai usor. 

Luati acesti carbohidrati perfecti pentru pierderea in greutate care vin cu vitamine, minerale si fibre. Carbohidratii zilnici ar trebui sa acopere 55% din meniul zilnic.

Orz: creste progresiv nivelurile de zahar din sange. Orzul este, de asemenea, foarte hranitor – un sfert din fibrele pe care le gasiti intr-un castron de orz sub forma de fulgi.
Proprietati: 100 g fulgi de orz va ofera 22 g carbohidrati si 97 de calorii.

Mazare: o portie va ofera un sfert din cantitatea recomandata de zinc, un mineral esential pentru un sistem imunitar puternic. Mazarea are o alta calitate: va ajuta sa pierdeti in greutate, nivelurile crescute de leptina, hormonul care transmite starea de creier a plinatatii.
Proprietati: 100 g de mazare furnizati 12,5 g carbohidrati si 67 de calorii.

Paine: tot ce este plin cu materia prima (grau, orez) si apoi produsul finit (paine) se traduce in cantitati mari de fibre, vitale pentru o digestie si metabolism sanatos. Chiar daca sunteti la dieta, nu renuntati la cele doua felii de paine pentru micul dejun, ceea ce le face ideale pentru a le asocia cu un produs lactat.
Proprietati: 2 felii va ofera 30g carbohidrati si 160 de calorii.

Quinoa: este o proteina completa deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali necesari organismului sau pentru a construi muschi sau pentru a arde calorii si grasimi saturate pentru a scapa de mesele de carne.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole