Ce trebuie sa stii pentru un sex ca la carte

66Fiecare femeie are o pozitie care o aprinde instantaneu – gaseste-o pe a ta. Vorbim serios, incinge lucrurile, gaseste locuri noi si miscari noi care sa te aduca la orgasm oricand ai nevoie de unul, dar exerseaza din timp.

Acea pozitie se poate schimba. Poate ca te-ai saturat de acrobatii si de propuneri ciudate, acum vrei o conexiune mai profunda cu iubitul tau. Cand poftesti sex, fizicul si emotionalul se poate schimba in timp. Fii atent la ce simti sau ce nu simti si adapteaza-te la dorinta ta normala.

Sexul intr-un pat moale, curat si confortabil este subapreciat. Se presupune ca vrei sa o faci pe podeaua din bucatarie, in baia din avion. Nu chiar. Nu e nicio rusine daca iti place joaca in cearsafuri de calitate.

Cliseele sexuale sunt clisee dintr-un motiv: functioneaza! Inchiriati o camera de hotel. Stabiliti o intalnire nocturna. Faceti o baie cu spuma. Cumpara odata si lumanarile aromate!

Nimeni nu face sex mai mult sau mai bine decat faceti voi. Nu exista o durata normala la care sa aspiram, un numar magic de numere pe luna care sa spuna ca relatia e wow. Exista doar o intrebare: e destul sex pentru tine?

Sa il rogi sa faca ceea ce simti merita stanjeneala. Ce e un moment scurt si ciudat precum cel in care ii spui jenata ce vrei, comparativ cu a primi ceea ce vrei?

Ai nevoie de timp de tranzitie pentru sex. Exista atatea persoane care trag de tine – colegi, prieteni, sefi, iubitul, nu ai cum sa treci de la asistent personal sau prietena de nadejde la statutul de zeita a sexului, fara un timp de  tranzitie intre momente, pentru a iti reveni. Cand ai terminat cu spalatul vaselor, fa un dus – singura – sau citeste o carte. Mai bine, trimite-l pe iubitul tau sa spele vasele. Dupa asta, poate ii oferi ceva actiune.

Cu cat faci mai mult sex, cu atat vrei mai mult. Este simplu: amintirile recente si delicioase te fac sa vrei distractia iar si iar. Dar si invers e adevarat. Cu cat stai mai mult fara, cu atat vei uita ca iti place.

Sa-ti faci griji pentru orgasmul tau este cea mai buna cale de a-l alunga. Cand mintea ta spune ca: „nu se intampla…concentreaza-te..el va cred ca a gresit cu ceva…ce naiba e cu mine!?”, tu gandesti, nu simti. Concentreaza-te pe senzatiile fizice tandre in loc ca sa nu mai gandesti corect – in sensul bun.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole